Scandinavische stylinggoden van Won Hundred showen nieuwe collectie

Ze zeggen natuurlijk de man maakt de kleding. Maar oke, de kleding maakt de man ook wel een beetje. Een paar lekkere patta’s, mooi broekie en een leuk shirt. Geloof ons, de vrouwen werpen zich voor je voeten.

Het aanbod van deze lustopwekkende kledij is alleen aanzienlijk groot, dus het is nog weleens moeilijk om een goede stylo te kiezen. Godzijdank is daar FHM die dit alles toch net even wat makkelijker voor je maakt.

Won Hundred

Het lekkere merkie dat wij vandaag even in het zonnetje zetten op ons platform is Won Hundred. Het merk heeft namelijk een nieuwe deadstock-collectie. En deze items zijn toch wel heel tof. Wat houdt deze deadstock-collectie in? Deadstock-stoffen zijn restanten uit de mode-industrie die na een bepaalde tijd zouden worden weggegooid. In plaats van dat de boel weggemieterd wordt, werkt Won Hundred in hun nieuwe collectie juist met deze restanten. Met deze materialen werken is dus ook een stuk duurzamer, lekker bezig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WON HUNDRED (@wonhundred_official)

Gekke designs

Eén ding is wel kut. Er is maar een beperkte hoeveelheid van de materialen ter beschikking. Nou ja, het is maar wat je kut noemt, want dit geeft het ontwerpteam wel de mogelijkheid gekke designs te maken. Gewoon omdat je de stoffen wel moet combineren vanwege de beperkte beschikbaarheid. Het vette hieraan is dat geen één item identiek is. De deadstock-stoffen worden samengesteld met stoffen uit de afgelopen acht collecties.

Voor de liefhebbers van mooie, kwalitatieve en vette kleding is het zeker de moeite waard om de collectie eens te bekijken. De deadstock-collectie is uitsluitend te koop site via de site.

Reageer op artikel:
Scandinavische stylinggoden van Won Hundred showen nieuwe collectie
Sluiten