Hier moet je rekening mee houden bij het voorspellen van de WK finale

Ben jij de man in jouw WK poule? Of gaat het helemaal ruk en kan je wel wat hulp gebruiken? De WK finale komt eraan en dat betekent maar één ding: je laatste puntjes binnen harken. Alleen hoe kan je dat het beste doen? Laat dat maar aan Norbert over, de kampioen van Scorito WK Poule 2018.

De koning van het voorspellen heeft een nieuwe TOTO Masterclass voor jullie klaar staan. Waar hij de vorige keer tips gaf over het onderlinge resultaat en de knock-out fase, heeft hij nu een gouden tip over de WK finale.

WK Finale

Norbert, kom er maar in: ”Onderzoek hoe landen presteren in de finale. Om Nederland als voorbeeld te gebruiken: wij zijn daar niet bijster sterk in. We verloren drie keer de finale, namelijk in 1974, 1978 en 2010. Heb jij Duitsland als finalist? Dan maak je 50% kans. Zij hebben de finale het meest gespeeld, namelijk acht keer waarvan ze vier keer hebben gewonnen. Heb je voor Brazilië gekozen als wereldkampioen? Dan zit je goed. Zij wonnen de finale het vaakst: vijf van de zeven keer. Ook hebben de gele kanaries de grootste uitslag ooit in een finale op hun naam staan. Ze maakte in 1958 gehakt van Zweden door met 5-2 te winnen.”

De meest voorkomende uitslag in een finale is 4-2. Dat verwacht je toch niet? Dus ga je voor een doelpuntrijke 4-2 in je WK poule of toch een zakelijke 1-0? Wil je meer weten? Check dan TOTO.nl/masterclass voor alle andere tips.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reageer op artikel:
Hier moet je rekening mee houden bij het voorspellen van de WK finale
Sluiten