Winactie: Wij geven een dik starterspakket voor Blendfest Festival weg!

Redactie 4 jul 2017 Entertainment

De grond op de eerste festivals van het jaar is alweer lekker omgeploegd door kuddes muziekexperts en gelukszoekers en het seizoen moet nog losbarsten. Men wat lekker! Stampfeestjes, bilschud fissa’s en latexpartys, alles komt weer voorbij en wij gaan heel veel mensen blij maken met toffe winacties voor festivals. BLENDFEST Beach Festival op 15 juli is er zo één waarvan wij de kaartjes liever zelf houden maar zo werkt het helaas niet.

Ibiza Ice 2 flesjes

Zoals de naam al indiceert loop je met je blote poten op het zand en chill je op ligbedjes terwijl de lekkerste zomerse klanken je trommelvliezen strelen. Twaalf uur lang partyen terwijl artiesten als Freddy Moreira, La Fuente, Billy the Kit en Johnny500 op twee stages jou hitsig maken met hun mixes terwijl  Ibiza Ice ook een handje helpt.

FHM-Blendfest

Nee nee. Ibiza Ice is geen DJ, maar een lekker drankje en tevens hoofdsponsor van BLENDFEST dus verwacht maar dat je Ibiza Ice nog een paar keer tegenkomt. Zo niet op festivals, dan wel op de terrassen van Nederland en België. Daar is de verfijnde blend van sparkling wine en exotische fruitsmaken al gevestigd als dé zomerhit van 2017.

FHM-Blendfest

Wij geven 5 festivalpakketten weg met als inhoud:
– 2 tickets voor BLENDFEST Beach Festival op 15 juli
– Ibiza Ice
– Zonnebril
– Condoom
– Telefoonoplader

Zijn jij en je uitgekozen vriend(in) gelijk helemaal klaar voor een dagje strandfissa. Winnen? Reageer in de comments op Facebook en ga er met het prijzenpakket vandoor!

Reageer op artikel:
Winactie: Wij geven een dik starterspakket voor Blendfest Festival weg!
Sluiten