Win tickets voor jou en een vriend voor de première van actiekraker Silent Night

Klaar voor de kerstfilm van dit jaar? Jij en een vriend zouden de rode loper kunnen betreden voor de première van Silent Night die FHM op maandag 4 december in Pathé Arena organiseert. Een knaller van een actiefilm, want gemaakt door de producenten van John Wick en regisseur John Woo. Wat ook opmerkelijk is, is dat deze film geen dialoog bevat en vertrouwt op krachtige beelden en emotionele uitvoeringen om het verhaal over te brengen, waardoor de impact van elk moment wordt vergroot.

Dit is niet zomaar een film: het is een hartverscheurende, adrenaline-gedreven ervaring, en je hebt de kans om kaartjes te winnen voor jou en een gelukkige metgezel om de met sterren bezaaide première bij te wonen.

Plot

De verhaallijn duikt in een rauw wraakverhaal, dat de aangrijpende reis volgt van een door verdriet getroffen vader, gespeeld door Kinnaman. Zijn personage is getuige van de tragische dood van zijn zoontje tijdens een bendegevecht op kerstavond. Door een ernstige blessure stemloos achtergelaten, kanaliseert hij zijn angst in een enkelvoudig doel: vergelding zoeken voor zijn zoon. Het personage van Kinnaman ondergaat een zwaar trainingsregime, waarbij hij zich wijdt aan een missie om de vroegtijdige dood van zijn kind te wreken.

(tekst gaat verder onder de video)

Lekkere cast

Stel je voor dat je een van de eersten bent die getuige is van dit aangrijpende verhaal op het grote scherm. Scott Mescudi (aka rapper Kid Cudi), Harold Torres en Catalina Sandino Moreno sluiten zich aan bij Kinnaman en creëren een krachtig ensemble.

Legendarische regisseur aan het roer

Achter de lens staat de veelgeprezen regisseur John Woo, die na bijna twintig jaar een opmerkelijke terugkeer maakt naar de Amerikaanse bioscoop. Bekend om zijn vermogen om actie, emotie en diepgang te combineren in het vertellen van verhalen, zorgt Woo’s regie in Silent Night voor een naadloze samensmelting van aangrijpende actie en meeslepende verhalen.

Van de makers van John Wick

Het is niet zomaar een film, het is een ervaring. Dankzij de meesterlijke vertelkunst en het productievermogen van Thunder Road Films, de makers van de iconische ‘John ​​Wick’-serie, belooft Silent Night een actiehit te worden. Wij geven een beperkt aantal tickets weg. Doe mee en maak kans op kaartjes voor jou en een vriend! Tag een vriend op Facebook of Instagram en vertel ons waarom jij hierbij wil zijn. Dan zien we je hopelijk op 4 december bij de première van Silent Night in Pathé Arena!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Reageer op artikel:
Win tickets voor jou en een vriend voor de première van actiekraker Silent Night
Sluiten