Win tickets voor actiekraker van het jaar Angel Has Fallen

Redactie 16 Aug 2019 Entertainment

Klaar voor de actiefilm van het jaar, boys? Angel Has Fallen staat op de deur van de bioscoop te trommelen, want die verschijnt op 22 augustus in de bioscoop. Gerard Butler kruipt opnieuw in de huid van Secret Service agent Mike Banning. Dan weet je dat je vuurgevechten, explosies en achtervolgingen kunt verwachten. Dan komt het wel even heel goed uit dat wij kaarten weggeven.

Angel Has Fallen is alweer de derde film in de reeks, want eerder verschenen Olympus Has Fallen en London Has Fallen. Allemaal met Gerard Butler (die je kent van 300 en Law Abiding Citizen) in de hoofdrol. Angel is overigens de bijnaam van Mike Banning.

Vervolg

Het verhaal gaat verder waar London Has Fallen is gebleven. Na de chaotische gebeurtenissen in Londen, waarbij Mike Banning de president van de Verenigde Staten moest beschermen tijdens de helse terroristische aanslagen in de Britse hoofdstad, wordt Mike dit keer zelf beschuldigd van een terroristische aanslag. En wel op de nieuwe president van de US of A, gespeeld door niemand minder dan Morgan Freeman.

Vlammende actie

Natuurlijk heeft Mike het niet gedaan, maar hij wordt er wel ingeluisd. Er rest niets anders dan zijn onschuld te bewijzen, terwijl hij in de tussentijd in een klopjacht uit handen probeert te blijven van de FBI en zijn collega’s. Dat, terwijl de echte dreiging ook nog geneutraliseerd moet worden. Je snapt het, dit wordt een daverende mix van vliegende kogels, intelligente dialogen en dat alles op het puntje van je stoel.  De trailer hieronder laat zien dat dit film wordt waar de actie vanaf spat.

Win bioscoopkaarten voor Angel Has Fallen

En wij geven kaarten weg! Jawel. 5×2 stuks in totaal. Bovendien hebben we ook nog een special price, in de vorm van 2×2 tickets voor de Beer, Burgers en Blockbusters-voorstelling bij Kinepolis in Utrecht op 22 augustus. Een toffe mannenavond met bier voor een euro, gratis hambugers, drone shows photoboots en een goodiebag toe. In totaal geven we dus 7×2 tickets weg! Jij hoeft alleen nog maar je bioscoopbroek aan te trekken en een bak popcorn te bestellen, de rest van je topavond gaat helemaal vanzelf. Tag in de comments op Facebook de vriend /vriendin waarmee je deze film moet zien en zeg waarom juist jij deze tickets moet winnen. Wie weet pak jij de gratis tickets. Succes!

In samenwerking met Dutch Filmworks

Reageer op artikel:
Win tickets voor actiekraker van het jaar Angel Has Fallen
Sluiten