Win gratis kaartjes voor Jurassic World: Fallen Kingdom!

Redactie 8 jun 2018 Entertainment

Jaaa, daar is ‘ie hoor. De blockbuster van deze zomer! Jurassic World: Fallen Kingdom. Dit epische dinospektakel is bij uitstek een film om in de bioscoop te kijken. Laten wij nou net kaartjes weggeven.

Het vervolg op Jurassic World speelt zich weer af op het bekende eiland, waarbij Jeff Goldblum terugkeert als Ian Malcolm. Hij strijdt voor het voortbestaan van de dinosauriërs op het eiland. Wij kunnen niet wachten totdat we met een bak popcorn in ons hand mogen genieten van de film.

Win gratis kaartjes!

Jij vast ook niet! Nou, dat komt goed uit, want via ons kun je gewoon helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is de FHM500 te bestellen. Die krijg je gratis bij aankoop van een TABAC product. Ben je spekkoper hoor, want A) je hebt een nieuw lekker luchtje of deo B) je krijgt een gratis FHM500 en C) je mag gratis naar Jurassic World: Fallen Kingdom. Als dit geen winnen is, weten wij het ook niet meer. Hier kun je ‘m online bestellen via Wehkamp.

De eerste 5 mensen die ons via een privébericht of in de comments op Facebook een screenshot sturen van hun bestelling, winnen twee kaartjes. Klaar voor de start, go!

Jurassic World: Fallen Kingdom
Reageer op artikel:
Win gratis kaartjes voor Jurassic World: Fallen Kingdom!
Sluiten