Win een item uit de nieuwe collectie van Puma x The Weeknd

Redactie 12 nov 2017 Entertainment

Stijlvolle boys moeten even de aandacht erbij houden, want Puma en The Weeknd introduceren de XO Autumn-Winter ’17 collectie. Na de succesvolle lancering van de ‘Deluxe Denim’ collectie, sprint Puma door met alweer een derde en laatste XO ‘Crafted Military’ collectie.

Over Puma XO Drop 3

De Crafted Military bevat een sportieve streetwear look met oversized invloeden, Tibetaans-geïnspireerde military details en strak gedetailleerde borduurwerk. Deze collectie brengt nieuwe kleuren met tinten van de ‘Deluxe Denim’.

Met opvallende stijlen als de Puma XO Bomber Jacket in Black/Camo en All-Black, en de Oversize Crew, ook verkrijgbaar in Camo en Black. Naast de Tibetan-inspired Camo, vind je Cyber Yellow kleur in de Puma XO Oversize Hoodie, waar deze detail ook in de accessoires herkend wordt, bijvoorbeeld bij de Puma XO Backpack, herkend door de Cyber Yellow signature XO logo op de voorkant van de rugtas. Behoorlijk exclusieve shit allemaal.

Foto: Puma

Last but not least: de Puma XO Parallel. Na de uitverkochte Marshmallow/White variant van de XO Parallel, brengt Puma deze uit in de mysterieuze Stealth Black. Geïnspireerd door military gear, is deze luxe sneaker boot volledig gemaakt van nubuck leer, waarbij Puma’s IGNITE cushioning technologie in de midsole verwerkt is, voor de comfortabele ondersteuning. De hiel van de zool onderscheidt zich met een blocked heel design waarbij de signature Puma XO logo onder ze zool te vinden is.

Foto: Puma

Winnen

Win een van deze Puma XO items door het volgende te doen:

1. Ga naar dit artikel op onze (FHM) Facebook pagina
2 .Raad het getal on de 1.000
3. De eerste die het getal raadt dat wij hebben opgeschreven, wint een item van de Puma XO collectie naar keuze.

Exclusief verkrijgbaar bij Bruut

Drop 3 van de Puma XO collectie is vanaf zaterdag 11 november om 00:00, exclusief verkrijgbaar bij de Bruut store en Online ShopGa naar de Puma XO pagina. Check ook de Puma X Daily Paper collectie en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram voor de nieuwste sneaker updates. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,-* korting op je volgende aankoop! *Gelding bij minimale besteding van €100,-

Reageer op artikel:
Win een item uit de nieuwe collectie van Puma x The Weeknd
Sluiten