Make-up artist Sosenka transformeert zichzelf in ieder denkbaar wezen

Redactie 12 nov 2017 Entertainment

Justyna Sosnowska is een Poolse make-up artist met een voorliefde voor cosplay. Cosplayers zijn de mensen die zichzelf verkleden in hun favoriete character en dan soms samen komen op een groot event.

Justyna (Sosenka is haar artiestennaam) heeft het wat makkelijker, want als make-up artist kan zij zichzelf in ieder denkbaar wezen transformeren. Van Majin Buu uit Dragon Ball Z tot de befaamde Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean. Ze doet het allemaal.

Dan moet je even bedenken dat Sosenka dit pas drie jaar doet. Het begon ooit als hobby, maar dat is toch uitgegroeid tot iets serieus. “I fell in love with what I do.” Ook heeft ze veel geleerd de afgelopen jaren: “From various technical methods of mapping the images of the characters to strengthening certain personality traits such as patience, precision, succession in pursuit of the goal.”

Uiteindelijk leidde dit haar naar het cosplay waar ze uitgroeide tot een icoon met meer dan 300.000 volgers op Facebook. Hieronder een aantal van haar beste transformaties.

Meer over Sosenka vind je op haar Facebook of Instagram.

 

BoredPanda.com

Reageer op artikel:
Make-up artist Sosenka transformeert zichzelf in ieder denkbaar wezen
Sluiten