Wordt Widows de actiefilm van dit jaar?

Redactie 5 jun 2018 Entertainment

Aan wat voor acteurs denk je als je een gemiddelde actiefilm kiest? Precies, je denkt aan Bruce Willis, Jason Statham of Tom Cruise. Het zijn allemaal mannen. Waarom bestaat er nog geen echte actiefilm waarin de vrouwen het voortouw nemen? Daar is dus The Widows en de trailer belooft heel veel goeds.

We zijn wel fan van films met een sterke vrouwelijke (hoofd)rol. Laat The Widows nu dit gegeven overstijgen. Het verhaal gaat over een groep vrouwen waarbij allemaal de man is vermoord. Ze gaan samen hun krachten bundelen om eens flink wraak te nemen op de moordenaars van hun geliefden. Wat je dan krijgt is pure actie. We hebben in tijden nog niet zo’n dikke trailer gezien.

Topcast

We kunnen heel wat verwachten van de film. Ze hebben de regisseur van 12 Years a Slave (3 Oscars) gestrikt en de schrijver van Gone Girl (won 69 prijzen). De acteurs zijn ook geen kattenpis. Zo zien we Liam Neeson, Colin Farrell, Elizabeth Debicki, Viola Davis en Michelle Rodriguez. Vanuit ons dus hoge verwachtingen. Wij houden ook wel van een beetje actie.

Reageer op artikel:
Wordt Widows de actiefilm van dit jaar?
Sluiten