Hier is de heerlijke behind the scenes video van de fotoshoot met Sylvana IJsselmuiden

Redactie 5 jun 2018 Girls

10 dikke Friesche reeten voor Sylvana IJsselmuiden! Deze frisse Dumpert-presentatrice heeft alles wat je in een vrouw zoekt. Lief, grappig, lekker, bijdehand en een paar ogen waar je je eigen moeder nog voor zou verkopen. Dankzij de blondine zijn de zolderkamertjes van duizenden reaguurders weer wit geplamuurd. Wij hadden het genoegen om Syl een dagje mee te nemen naar het strand. Hier bestel jij jouw FHM500 met de superhete fotoshoot van Sylvana!

Je staat in de top-10 van de lijst met de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland! Hoe vind je die?
Ik vind het bizar! Ik had dat echt nooit verwacht. Ik maak filmpjes, presenteer en doe dingen die ik leuk vind en opeens sta je hiertussen, potverdomme. Er zijn zoveel prachtige vrouwen in Nederland, dat ik daar dan tussen mag staan vind ik bijzonder en een hele eer.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
Mijn gezicht. Als ik vrolijk ben zie je dat meteen. Als ik gelukkig, verliefd of ondeugend ben zie je dat. Of als ik teveel wijntjes heb gedronken. Je ziet alles aan mijn gezicht en dat vind ik het mooiste. Op de stelling: mooi lichaam en een vissenhoofd, of een prachtig hoofd met een vissenlichaam gaat bijna iedereen voor het mooie hoofd, want je wilt niet wakker worden naast een vis. Het hoofd is dus belangrijk en ik ben blij met m’n hoofd.

We hebben een supersexy fotoshoot op ’t strand gedaan. Hoe kijk je daar op terug?
Ik vond het eerst wel een beetje spannend en was een beetje onzeker, want ik doe dit niet elke dag. En ik wist niet hoe andere mensen erop zouden rageren. Maar uiteindelijk was het superleuk en vind ik het heel tof dat dit op mijn pad is gekomen. Het team was zo lief en er werd supergoed voor me gezorgd, dus ik had het heel goed naar mijn zin.

Wie is in jouw ogen de mooiste vrouw van Nederland?
Dat zijn mijn moeder en mijn zus. Dat zijn zulke fantastische vrouwen. Mijn moeder is echt een powervrouw en mijn zus is de allerbeste ooit. Als ik voor een BN’er moet kiezen dan ga ik voor Katja Schuurman. Jaaa! Wat een lekker wijf. En ze is ook echt leuk. Lekker stoer, beetje motorrijden en ze heeft zoveel uitstraling. Dat is toch het belangrijkste. Uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt, zeg ik altijd.

Wat heel mannelijk Nederland natuurlijk wil weten: ben je nog vrijgezel?
Haha, ja ik ben nog vrijgezel. Dus kom maar door met die leuke mannen! Ik ben niet zo van het daten. Dat vind ik al snel zenuwachtig en ongemakkelijk. Ik geloof meer in spontane ontmoetingen.

De volledige fotoshoot en interview met Sylvana IJsselmuiden check je natuurlijk in de FHM500. Je krijgt de FHM500 gratis bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Je scoort de FHM500 nu bij Etos of bestelt ‘m online via wehkamp.nl. Laat die kans niet liggen jongen!

Foto: Kasper van Steveninck

Reageer op artikel:
Hier is de heerlijke behind the scenes video van de fotoshoot met Sylvana IJsselmuiden
Sluiten