Webcam girl Natteva is openhartig in interview met Marith Iedema

Redactie 24 feb 2018 Entertainment

Sommige beroepen worden door het gros van de mensheid als een taboe gezien. Hoe het precies achter de schermen aan toe gaat is voor de meesten een raadsel. Waarom zou iemand dat willen doen? Als jij je dat ook hebt afgevraagd vind je het zeker interessant om de volgende aflevering te zien van het Secret Cirle programma Marith achter de Webcam. In dit programma duikt Marith Iedema in het leven van populaire webcam girl Natteva. Alle vragen die ooit in je bolle kop naar boven zijn gekomen over deze business, worden beantwoord in de vier episodes durende serie.

In deze eerste aflevering ontmoeten we Natteva die openhartig is over haar leven als webcam girl. We krijgen een kijkje in hoe haar werkweek eruit ziet, hoe zet het cammen aanpakt, hoe ze begonnen is, gaat mee lingerie shoppen en ziet hoe ze met de afkeurende blikken dealt van mensen in haar omgeving.

16.000 euro!

Maar de webcam girls moeten naast hun boobies showen af en toe ook ook als een ware psycholoog luisteren naar relatieproblemen. En wist je dat webcam girls op de juiste websites liefst 16.000 euro per maand kunnen verdienen. 16.000 euro! De knetters, wij zouden ons bijna om laten bouwen en webcam girl worden. Kortom: interessante dingen alom. De eerste aflevering kun je hier checken.

Reageer op artikel:
Webcam girl Natteva is openhartig in interview met Marith Iedema
Sluiten