Transformatie van de dag: Gwilym viel 45 kg af en werkt nu als model voor David Beckham

Redactie 24 feb 2018 Entertainment

Voor ’n ieder die kapot lelijk is hebben we ’n opbeurende artikeltje voor je klaarstaan. Er is namelijk nog een sprankeltje hoop voor dat hompige lichaam van je. De transformatie van de 33-jarige Gwilym C. Pugh laat zien dat blijkbaar niets onmogelijk is. Zijn we daar even blij mee.

Tegenwoordig worden we niet meer zo warm meer van die tering irritante bodytransformatie pic’s die je complete Instagram timeline vol spammen. Toch konden we deze Engelsman niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Na jaren ongelukkig en dik te zijn geweest besloot Gwilym dat er ’n einde aan zijn deprimerende gevoelens moest komen. Zogezegd zo gedaan. Hij viel zo’n 45 kilo af, besloot zijn onderneming stop te zetten en kreeg ’n daardoor ‘n totaal andere look.

Tegenwoordig is hij model voor onder andere CQ Magazine, Diesel en Canada Goose en heeft hij ook nog ‘s de 185.000 volgens op Instagram aangetikt. Lekker gedaan pik. Ook werkt Gwilym zelfs samen met David Beckham voor zijn ‘Haig Club Whiskey’ project en is ‘ie ambassadeur voor David’s nieuwe mannelijke verzorgingsmerk ‘House 99’. Doe ons maar zo’n carrièremove.

Transformatie Transformatie

Foto’s: Ballinnn

Reageer op artikel:
Transformatie van de dag: Gwilym viel 45 kg af en werkt nu als model voor David Beckham
Sluiten