Aston Martin vult wagenpark Max Verstappen aan met drie brute auto’s

redactie 6 Feb 2019 Machines

Er zijn momenten in het leven dat je toch net even liever in andermans schoenen zou staan. Omdat het bij jou niet zo lekker gaat, of omdat je iets van de ander wel heel erg graag zou willen hebben. Zoiets kan bijvoorbeeld het nieuwe wagenpark van de enige echte Max Verstappen zijn. Het is de natte droom van elke autoliefhebber. En zeker voor degenen die een speciaal plekje voor Aston Martin in hun autohart hebben gereserveerd. Dit zijn de drie nieuwe auto’s van ‘ons Max’.

Aston Martin Vantage

Om maar even te beginnen met het eerste pareltje van de F1 coureur. De Vantage is een hele lijpe bak met prachtige lijnen. ‘Die heb ik al een paar keer getest op het circuit, echt een heel leuke auto om mee over het circuit te gaan’, vertelt max aan Top Gear. Nou, dat geloven we best. Wat een auto. In Nederland gaan deze auto’s over de toonbank voor zo’n 228.033 eurootjes. Waar die 33 euro vandaan komt, dat weten we niet, maar als je ’t kan betalen maak je je daar vast ook geen zorgen over.

Aston Martin Vantage

Aston Martin DBS Superleggera

Ook de DBS Superleggera zal dit jaar zijn entree maken in het wagenpark van de Red Bull racer. Holy fuck wat is dit een beest. De V12 in deze auto brult de hele straat wakker en is goed voor zo’n 725 pk. Hij is ook aardig rap van nul naar honderd. In 3.4 secondes namelijk. Deze auto mag zich dan ook de favoriet van Max noemen. ‘De Aston Martin DBS Superleggera is de favoriet van de drie. Veel pk, maar hij ligt heel goed op de weg. Het is best een zware auto, maar ik heb er in Engeland een proefrit mee gereden. Ik was onder de indruk, ook ten opzichte van de DB11 en de stap die sinds die auto is gemaakt’. Deze auto kan voor jou zijn voor een bedrag ongeveer 380.000 euro.

Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin Valkyrie

De duurste auto in het assortiment van de Limburger is de Valkyrie. Dat mag ook wel, als je kijkt naar deze bolide. Een ware hypercar. Een cadeautje van Red Bull Racing, omdat hij zo goed zijn best heeft gedaan. ‘Het is ongelooflijk dat zoiets op de weg mag. Het wordt wel een heel dikke auto.’ Deze mag zo’n 2.8 miljoen gaan kosten. Nog even doorsparen, maar dan heb je ook wat.

Aston Martin Valkyrie

Nog meer Max? Check hieronder ons interview met de superster:

Top Gear

Reageer op artikel:
Aston Martin vult wagenpark Max Verstappen aan met drie brute auto’s
Sluiten