Vrouwen ontvangen het liefst lingerie als kerstcadeau

Redactie 21 dec 2018 Entertainment

Zijn we klaar voor een paar wenkbrauwoptrekkende resultaten van ons onderzoek dat we in samenwerking met Hunkemöller hebben gedaan? Dat vrouwen het liefst lingerie ontvangen als cadeautje, bijvoorbeeld. Hier komen de meest opvallende resultaten.

Ruim 30% van de mannen geeft cadeau weer weg

Je krijgt een pakketje met een paar sokken, een onderbroek of een boek, maar je vindt het eigenlijk niet zo interessant. Dus laat je het plastic eromheen en geef je het vrolijk weer door bij een volgende gelegenheid. Herkenbaar? Ruim 30% van de mannen heeft wel eens een cadeau dat hij heeft ontvangen weer aan iemand anders gegeven. Als belangrijkste reden werd gegeven dat de mannen in kwestie waren vergeten om een cadeautje te kopen, terwijl meer dan 60% van de vrouwen dit doet als ze het cadeau niet leuk vinden. Wij snappen de mannen wel. Als je niks hebt, maar wel iets in huis hebt, dan is dat een easy oplossing. Lekker praktisch zijn we toch ook! Nu maar hopen dat je het cadeau niet teruggeeft aan degene van wie je het gekregen hebt.

Moeite om cadeautje te kopen

Mannen vinden het ’t moeilijkst om een cadeautje voor hun vrouw/vriendin te kopen. Dat is ook lastig, maar als je dit stuk afleest, dan weet jeleuk waar ze blij van worden. Vrouwen vinden het op hun beurt uiterst lastig om een cadeau voor hun vader te kopen. Helemaal als ze jonger zijn dan 25 jaar. Zodra je boven de 35 uitkomt, dan is de paniek over, want die mensen geven aan voor iedereen in hun omgeving met speels gemak een cadeautje aan te schaffen.

Vrouwen willen lingerie

Zit je met je handen in het haar wat je moet kopen voor je wifey? Koop lingerie, want ruim 33% van de vrouwen geeft aan dat zij dit het liefst als cadeautje ontvangen. Mocht dat op een of andere manier niet tot de mogelijkheden behoren, dan kun je altijd nog een activiteit of tripje geven, want daar wordt zo’n 25% ook wel blij van. Tot slot kun je ook sieraden geven, want een shiny portie bling bling is iets waar je altijd wel mee kunt aankomen bij de ladies. Mannen op hun beurt willen een activiteit/tripje en anders gadgets of kleding.

kerstcadeau

Mannen willen een cadeau, verdomme

Zowel mannen als vrouwen vinden de kerstgedachte is wat telt bij cadeaus, maar daar nemen mannen boven de 30 geen genoegen mee. Die willen eisen een cadeautje van hun partner! Vrouwen, je weet wat jullie te doen staat. Vraag niet wat er is als we onverstoorbaar met headset op uren achter de Playstation zitten te gamen. Had je maar een cadeautje moeten kopen. [eerder genoemd voorbeeld gaat niet op als Red Dead Redemption 2 als cadeau is verstrekt, red.]

Mannen tasten dieper in de portemonnee

Als het gaat om wie het diepst in de portemonnee tast, dan komen de mannen als grootste big spenders uit de bus. Zij geven namelijk duurdere cadeaus. De meerderheid geeft hierbij een cadeautje tussen de 50 en 100 euro, terwijl het bij vrouwen is verdeeld tussen de 25-50 euro. 

Doe er je voordeel met deze informatie mannen! Mocht je inderdaad gaan voor lingerie, dan vertellen wij je hier nog eens op kristalheldere wijze hoe je het juiste lingeriesetje uitzoekt voor je vriendinnetje. Moet jij eens opletten hoe gelukkig jij haar maakt. Succes mannen en maak er mooie feestdagen van!

Reageer op artikel:
Vrouwen ontvangen het liefst lingerie als kerstcadeau
Sluiten