Wat wil jij voor kerst? Vul ons onderzoek in en maak kans op gratis shoptegoed!

Redactie 3 dec 2018 Entertainment

Ho ho ho! Zijn we al klaar voor de komst van de Kerstman? Nog een kleine maand en we zitten weer met de (schoon)familie aan tafel, terwijl de lampjes in de boom fonkelen.

Dat betekent ook dat we weer lekker cadeautjes mogen uitzoeken voor onze geliefde familie en vriendjes. Zoals jij ongetwijfeld ook zal kunnen beamen: dat is soms nog verdomd lastig. Zo lastig, dat dit ons heeft doen besluiten om in samenwerking met onze lingeriematties van Hunkemöller diepgravend onderzoek te verrichten naar kerstcadeautjes.

Voor wie vind je het ’t moeilijkst om een cadeau te kopen? Heb je ooit wel eens een cadeau gekregen wat je vervolgens weer doodleuk aan iemand anders hebt doorgegeven? Heb je wel een sexy setje lingerie cadeau gedaan? Vragen, vragen en alleen jij kunt ons helpen met de antwoorden. Kost echt drie minuutjes van je tijd, dus je bent er zo mee klaar en je doet ons een groot plezier.

Vul hier onze enquête in! Het is helemaal mooi, omdat je ook nog eens kans maakt op 50 euro shoptegoed bij Hunkemöller. Kun jij je vriendin (en daarmee dus jezelf) weer een groot plezier mee doen. Bedankt amigo!

Reageer op artikel:
Wat wil jij voor kerst? Vul ons onderzoek in en maak kans op gratis shoptegoed!
Sluiten