Heb jij je kerstcadeautje al binnen? Hiermee scoor je punten bij je vriendinnetje!

Redactie 15 dec 2014 Girls

Over een week zit iedereen er op z’n Paasbest bij tijdens de altijd vrolijke kerstdagen. Ook jouw vriendinnetje. Ze gaat zich subliem aankleden jongen, let op onze woorden. Maar onder zo’n fenomenale outfit, hoort natuurlijk een fabuleus lingeriesetje. Dan wordt niet alleen feest aan de eettafel, maar ook in de slaapkamer. Je vriendinnetje kan natuurlijk zelf zo’n setje uitzoeken. Het is nog veel toffer als jij dat voor d’r koopt. Juist ja, in de zin van cadeautje! En ja, dan ben je bij Hunkemöller natuurlijk aan het juiste adres. 

In hun kerstcollectie vind je de traditionele kleuren rood en zwart, maar voor degenen die eens wat anders willen zijn er ook de smaragd tonen of een eclectische blauwe tint. De kanten afwerkingen, speelse elementen als uitgesproken rugdetails en natuurlijk heel veel blingiebling maken de collectie tot een visueel feestje!

Speciaal voor de zeer gewaardeerde FHM-lezers hebben wij op alle sexy lingeriesetjes een korting van 20% bedongen. Je hebt nog één week om te profiteren van deze aanbieding, dus twijfel niet langer en bestel dat setje! Hieronder loodsen we je in 3 simpele stappen naar het mooiste lingeriesetje voor je vriendinnetje!

Stap 1: Check de maat van haar favoriete BH en broekje (tip: kijk in haar kast, lingerielade of aan de waslijn. Voorbeelden BH: 75B, broekje: M of maat 38)

Stap 2:
Kijk hieronder door de preselectie uit de collectie en maak je keuze. Surf dan naar hunkemoller.nl. Op de site kun je overigens uit nog veel meer schitterende lingeriesetjes kiezen.   

Stap 3: Rond je shopping af. Vergeet niet de actiecode in te toetsen: FHM@HKM2014 . Om het helemaal af te maken, kun je meteen ook een fleurige cadeauverpakking toevoegen. Je ziet het: je hoeft écht niet de deur uit!

Actie geldig van 8 t/m 22 December 2014.
* de actie is alleen geldig op hunkemoller.nl
** niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen
 Preselectie collectie Hunkemöller, pick your favourite!

1. Links BH: Caroline, Rechts BH: Theresa

2. BH: Maddy

 
3. BH: Jill 
 

4. Links Babydoll Jill, Rechts BH Claudia

5. Links barely pink BH: Nella, Rechts Body: Ella

6. Links BH: Adrianna, Rechts BH: Jasmina

7. Fuchsia BH: Nella

8. BH: Juliette

9. Slipdress Syl

10. Slipdress Theresa

11. String: Rosie

12. BH: Savannah


13. Kijk vooral even deze video. Is voor je eigen plezier.  

Reageer op artikel:
Heb jij je kerstcadeautje al binnen? Hiermee scoor je punten bij je vriendinnetje!
Sluiten