Handige vrouw bouwt zelf een zwembad in de tuin

redactie 28 Jul 2019 Entertainment

Heb je een tuin en nog wat ruimte waar je niks mee doet? Let dan goed op bij deze video. Nicole uit Duivendrecht maakt namelijk haar eigen zwembad in de tuin, gebaseerd op een klein badje dat ze zag tijdens haar vakantie. Wij zijn stinkend jaloers want in het filmpje zien we haar man een pilsje drinken, terwijl Nicole onder zijn supervisie flink door pakt.

Met dat hete weer afgelopen tijd kun je prima een zwembad in je tuin gebruiken. Dat dacht Nicole dus ook en zij liet het niet alleen bij denken. Ze begint, natuurlijk met hulp, direct aan het ambitieuze project. Het is haar zoon die vooral de eerste stap zet door een gat te graven.

Doe het zelf

Gelukkig is van het hele project een filmpje gemaakt. Of nou ja, filmpje. Het duurt vrij lang allemaal, maar dat is wel handig voor als je het zelf wilt proberen. Zo niet kun je gelukkig doorspoelen, want het eindresultaat mag er wezen. Wij zijn afgelopen week best jaloers geweest op zo’n heerlijk verkoelend zwembad. Misschien dat we dit weekend ook maar eens met de schep in de weer gaan.

Reageer op artikel:
Handige vrouw bouwt zelf een zwembad in de tuin
Sluiten