Voormalig Playboy Bunny doet boekje open over heftige Playboy Mansion feestjes

Redactie 6 feb 2018 Entertainment

Een plek die overspoeld is met mooie, rondborstige vrouwen. Een plek die als het walhalla voor menig man beschouwd kan worden. De plek waar dromen en werkelijkheid bij elkaar komen: Hugh Hefner’s Playboy Mansion. Wat daar allemaal gebeurde is voor de meesten een raadsel. Gelukkig voor ons heeft voormalig Playboy Bunny Sarah Robertson een boekje opengedaan tegenover LADbible.

De Playboy Bunny vertelt dat op het hoogtepunt de feestjes ronduit belachelijk waren, Gatsby-achtig taferelen waar letterlijk alles kon gebeuren. Het huis bevat maar liefst 22 kamers, een drankkelder (ja geen wijnkelder), een gamekamer, een bioscoop, drie dierentuin hokken, een dierenkerkhof, een basketbalveld, een tennisveld, een gym, een jungle en de welbekende zwembad plus grot. Hier gingen beroemdheden zoals Pamela Anderson, Paris Hilton, P. Diddy en Snoop Dogg compleet uit hun plaat.

#tbt When I was an official Playboy a Bunny at the Playboy Club #playboybunny #playboy #playmates #party #playboymansion

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

Het gehele avontuur voor Sarah begon toen ze gescout werd tijdens een Playboy Golftoernooi en werd uitgenodigd voor ‘bunny training’ in Macau. Ze had 24 uur om te beslissen en drie weken om haar spullen te pakken. Zoals te verwachten zei ze ‘ja’ en ging ze de ervaring van haar leven aan. De Playboy Bunny zegt dat er ontelbare feestjes waren, echter was er geen feestje zoals the Midsummer Night’s Dream Party. Deze werd de eerste zaterdag van augustus gehouden. De soorten feesten varieerden sterk, zo werden er verscheidene feestjes geven voor het goede doel. Voorbeelden hiervan zijn evenementen voor the Karma Foundation, The Marijuana Policy Project en fundraising avonden om research voor autisme te ondersteunen.

Wanneer gevraagd hoe zo een feest er dan aan toe ging antwoordde Sarah: ‘De nachten begonnen meestal vrij rustig maar op het einde ging het er hard aan toe. Naakte vrouwen overal en mensen die met een geheel net pak het zwembad in sprongen. Het maakte niet uit naar welke kamer je ging, overal waren feestende mensen’.

DJ carrière

Uiteindelijk ging Sarah als dj werken en draaide ze op menig feest op de Playboy Mansion. Toen kwam ze al helemaal in aanraking met vele beroemdheden ‘Dan kwam opeens het verzoek dat P Diddy de microfoon nodig had of dat Paris Hilton gearriveerd was’. Momenteel werkt Sarah nog steeds als dj. In het interview geeft ze aan dit grotendeels te danken heeft aan haar tijd als bunny bij de Playboy Mansion.

Playboy Bunny, Playboy Club DJ and face of The Playboy Club -throwback from behind the scenes of the photo shoot

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

Helaas komen aan alle mooie dingen een einde. Hefner overleed afgelopen jaar. Hij woonde al sinds 1971 in de villa. Het gebouw is gekocht door een investeerder tezamen met de villa naast de Mansion. Of de huidige eigenaar Daren Metropoulos het open zet voor iedereen of er alleen zelf gebruik van gaat maken is niet bekend.

Hier zijn nog een aantal kiekjes van Sarah haar Instagram:

Being fancy ?? -sound check for today's crazy brunch-

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

⭐️⭐️⭐️ #femaledj #girldj #girldjs #djlife #travel

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

Throw back from my #playboy #playboybunny days – wit @official_flo 🙂 that was my special Chinese New Years bunny costume 🙂 #playboyclub #bunny #goodvibes #djsarahrobertson #femaledj #picoftheday

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

Terrorising the people at Coles mid shoot with @alteredraw #behindthescenes #djsarahrobertson #coles #photoshoot #modelidiot #groceries #strikeapose

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

Shopping?! Ha .. Or #behindthescenes of a #photoshoot ??? #shorthairdontcare #djsarahrobertson #femaledj #strikeapose #lady

A post shared by Sarah Robertson (@djsarahrobertson) on

Foto: sarah-robertson.com

Reageer op artikel:
Voormalig Playboy Bunny doet boekje open over heftige Playboy Mansion feestjes
Sluiten