Voorkom toekomstig tattoo leed met de vernuftige Ink Hunter app

Goed nieuws voor iedereen die een tattoo wil laten zetten maar twijfelt of het er wel tof uit gaat zien. Er lopen genoeg mensen rond met permanente plakplaatjes op de huid die er toch wat minder gruwelijk blijken te zijn dan in eerste instantie gehoopt. Die tijden zijn nu voorbij mensen! Met de nieuwe app Ink Hunter kan je namelijk je toekomstige tattoo op je lichaam projecteren.

Het enige wat je hoeft te doen is een paar streepjes op je arm tekenen, een afbeelding in de app uploaden en je weet of het de tattoo van je dromen is of een absolute weggooier. Je kan de virtuele tattoo opslaan in je telefoon dus de app is ook nog eens geschikt om je moeder of vriendin helemaal gek te maken. Ook als je geen tattoo wil kan het best leuk zijn om te zien hoe jij er uit zou zien met een anker of ‘mama’ op je arm.

Voor een hoop mensen komt deze geniale uitvinding helaas te laat. Er lopen een aardige hoop individuen rond die een tijd slecht geslapen hebben door het lelijks dat ze op hun lichaam hebben gezet. Wees niet zoals de arme stumpers die we hieronder uitgelicht hebben, voor hen komt de app te laat. Gebruik gewoon Ink Hunter en zorg ervoor dat je NOOIT dronken een tattooshop binnen loopt.

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

Reageer op artikel:
Voorkom toekomstig tattoo leed met de vernuftige Ink Hunter app
Sluiten