Het grensverleggende liefdesleven van rocklegende Mick Jagger

Redactie 30 Sep 2017 Entertainment

Hij is de frontman van de Stones en dé man met de fenomenale signature-moves. Hij is een extreem veelzijdige artiest, een regelrechte cultheld en bovenal een fervent vrouwenliefhebber. Dit kan maar over een iemand gaan, Mick fucking Jagger.

Deze zaterdag staat deze rockgod op Nederlandse bodem, als ze de rockopa’s de Amsterdam Arena plat gaan spelen. Een mooie gelegenheid om een ode aan deze Rolling Stones rocker te brengen door de mooiste liefdes uit zijn leven uit te lichten. De legendarische zanger heeft nogal een lijstje. In het boek Mick, Sex and Rock ‘n Roll wordt beweert dat Mick met liefst 4.000 vrouwen het bed zou hebben gedeeld.

Hoewel de zanger niet meewerkt aan het boek, zou hij dit een ‘realistische schatting’ vinden. Niet alleen vrouwen zouden de liefde met Mick hebben bedreven, ook beroemde mannen als Eric Clapton, David Bowie, Andy Warhol en collegabandlid Brian Stones zouden tussen de lakens zijn beland met de markante rockster. En dan hebben we nog geeneens geruchten over vrouwen als Brigitte Bardot, Tina Turner en Madonna, Pippa Middleton en Amy Winehouse genoemd.

Het moge duidelijk zijn dat je op onze aardbol nauwelijks grotere rocksterren dan Mick gaat vinden. Hier komen de meest spraakmakende vrouwen uit het liefdesleven van de levende legende.

Mick and Marianne in 1967. #mariannefaithfull #mickjagger

A post shared by Marianne Faithfull Daily (@mariannefaithfulldaily) on

Marianne Faithful
Een zoet gezichtje maar schijn bedriegt. In ’65 had de rockster de zangeres in het vizier en vlot daarna vormden zij een koppel. Ze waren berucht en beroemd om hun hedonistische levensstijl. Zo werden de twee lovebirds opgepakt tijdens een drugsinval bij een feestje van mede Stones-lid Keith Richards. De politie trof ze allebei gehuld in oversized bontjas aan, met daaronder hun Adam- en Eva- kostuum. De achternaam van Marianne paste Mick niet zo, hij ging namelijk vreemd met Anita Pallenberg, destijds het liefje van Keith. Marianne returned the favor door met Keith de koffer in te duiken. Jagger en Faithful hebben het 5 jaar uitgehouden samen.

#Throwback #MarshaHunt #Goddess #Queen

A post shared by Starr Davison(Scriptwriter) ? (@lashastar) on

Marsha Hunt
Marsha ziet eruit alsof ze zo uit een Bond-film komt gelopen. Had gekund, want ze was een beroemd actrice. In ’69 hadden Hunt en Jagger een kortstondige relatie, wat wél leidde tot een kindje: Karis Jagger. Geruchten gaan dat tophit Brown Sugar gebaseerd was op deze donkere schone. Brown Sugar, how come you taste so good, Brown Sugar, just like a young girl should. Jagger, dirty boy.

Summer Inspiration | #BiancaJagger in Mustique, photographed by #PatrickLichfield in 1976

A post shared by A.L.C. (@alc_ltd) on

Bianca Jagger
Met deze beauty uit Nicaragua trouwde Mick toen zij 4 maanden zwanger was van hun kindje Jade. Het huwelijk hield geen stand omdat monogamie wederom een onmogelijke taak bleek voor onze Mick. Hij ging vreemd met het blonde Texaanse supermodel Jerry Hall, die we even verderop in dit lijstje tegenkomen.

 

Mornin' Friday ?☕️- Carla Bruni, 1995 – #carlabruni #90sfashion #frenchicon #pfw

A post shared by CeciliaC (@cecilia_crano) on

Carla Bruni
Ja, deze voormalig first lady van Frankrijk was eerst Jagger’s armcandy. Nou ja, eigenlijk hoorde ze eerst bij Eric Clapton, totdat Mick haar van zijn rockcollega afpakte. Mick brak haar hart cause he couldn’t get no satisfaction, en ging wederom vreemd met long-legged Jerry Hall.

This dress! ?

A post shared by Jerry Hall (@thejerryhall) on

Jerry Hall
Met Jerry ging Mick niet alleen veel vreemd, ze kregen ook maar liefst vier kinderen samen en trouwden in 1990. Ook dit huwelijk hield geen stand door de vele zonden die Mick beging. Jerry zei in een interview dat ze Mick van al zijn verslavingen af hielp, van cocaïne tot heroïne, maar zijn verslaving aan vrouwen zal die in zijn kist meenemen.

Enjoy!!! Sun ☀️ #gimeneztravels #holidayseason #nofilter

A post shared by Luciana Gimenez ? (@lucianagimenez) on

Luciana Giminez
Luciana in bikini was reden genoeg om zijn huwelijk met Jerry Hall even te vergeten. Toen er bekend werd in 1998 dat Luciana zwanger was van de rockheld, was dat voor Jerry de laatste druppel. Dus dit bikinimodel mag deze scheiding officieel op haar CV zetten. Gefeliciteerd!

Because they CANNES ✨L'Wren and Mick at the 63rd annual Cannes Film Festival

A post shared by L'Wren Scott Memorial (@lwren.scott) on

L’Wren Scott
Van 2001 tot 2014 was Mick samen met deze brunette tot zij zichzelf van het leven beroofde. Mick was op tournee in Australië en vloog vanzelfsprekend direct terug toen hij dit nieuws te horen kreeg. Er waren een hoop geruchten rondom de zelfmoord van het 49-jarige model. Achteraf bleek dat de Scott bizarre schulden had gemaakt, en absoluut geen geld van Mick aan wilde nemen. Ze kon geen andere uitweg vinden en nam dit afschuwelijke besluit.

Attitude!! Tuesday vibes ⭐️⭐️ @flx_nyc @renatapavam photography #nyc #ballerina #tututuesday

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

Melanie Hamrick
In december 2016 kreeg Jagger zijn 8e kind met deze 43 jaar jongere ballerina. Op 72-jarige leeftijd (!), toen de rockster 29-jarige Melanie bezwangerde, hoefde hij in ieder geval geen Start me Up tegen de jonge brunette te zeggen. Dat lukte allemaal wel, met Deveraux Jagger als onomstotelijk resultaat. Het is onduidelijk of Melanie en Mick momenteel tortelduifjes zijn, in elk geval zijn ze nog altijd goede vrienden en zorgen samen voor de opvoeding van hun dochter. Mick heeft onlangs wel een optrekje in New York a 5 miljoen dollar voor Melanie gekocht, en dat doet je ook niet voor niks natuurlijk.

Tekst: Jesse de Lange
Openingsfoto: Wikipedia

Reageer op artikel:
Het grensverleggende liefdesleven van rocklegende Mick Jagger
Sluiten