Voor de echte workaholics is er de Nap Desk

Als je net begonnen vol goede moed bent begonnen aan je veelbelovende carrière, dan wil het nog wel eens voorkomen dat je flink moet overwerken. Met de Nap Desk hoef je nooit meer naar huis, want hier zit gewoon een bed onder je bureau.

Opmerkelijk genoeg is de Nap Desk ontworpen door een Grieks bedrijf, niet perse het volk dat bekend staat om z’n tomeloze inzet op de werkvloer. Het is eigenlijk een klein stapelbed, waarbij de bovenkant dienst doet als bureau.

Nap Desk

“Het voornaamste concept was om te reageren op het feit dat ons leven ‘krimpt’ om in de beperkte ruimte van ons kantoor te passen. Dit bureau kan gebruikt worden voor een siesta of voor een paar uur slaap ’s nachts op dagen met veel deadlines”, aldus een van de designers. Verder zien we een scherm bij het voeteneind en kun je het hoofduiteinde verstellen, waardoor je lekker relaxed tv kunt kijken. PlayStation 4 aansluiten en gamen maar.

Maar waar denk je dat het nog meer voor gebruikt kan worden? Voor die leuke blonde collega van marketing natuurlijk! Hoef je het bureau van de baas niet meer te gebruiken, alhoewel dat ook veel te leuk is om niet te doen. Multifunctionele tool dit. Mocht je je even af willen sluiten van de rest, dan kun je ook nog muren rondom je bed sluiten voor volledige privacy. Topuitvinding!

https://www.instagram.com/p/8ExPQdg41s/

Gewoonvoorhem.nl

Reageer op artikel:
Voor de echte workaholics is er de Nap Desk
Sluiten