Italiaanse volleyballer Ivan Zaytsev slaat hardste opslag ooit

Redactie 30 mei 2018 Entertainment

Als je even een dagje volleybal gaat kijken bij de grote mannen, word je geheid schuw van alle ballen. Het is een soort van ijshockey. Het is soms lastig bij opslagen en smashen waar de bal zich bevindt. Deze gast uit Italië wist dat nog maar eens duidelijk te maken. Hij sloeg de hardste opslag ooit gemeten.

De man met zijn hanenkam gooit de bal meters de lucht, springt en smasht hem dan aan de overkant van het net. De Servische tegenstander probeert de bal nog te redden, maar helaas, de slag was te krachtig. Best wel ziek, want de maximale snelheid waarmee de sporter sloeg was 134 kilometer per uur. Moet je nagaan, als je gewoon normaal 130 rijdt over de snelweg, haalt die bal jou rustig in. Holy shit!

Computerhandjes

Vangt die Serviër ook nog eens de bal op. Met onze ongetrainde computerhandjes zouden we drie verbrijzelde vingers hebben gehad en onze hand moest in het gips voor een gebroken pols. We hadden hem dus gewoon laten gaan. Pussy van ons, maar 134 kilometer per uur vangen, no thanks. Heb je het nu wel gezien hoe hard deze gast slaat en ben je toe aan het betere werk? Check dan even dit artikel over deze sexy volleybalster Winifer Fernandez. Potverdorie, zij is pas goed met ballen.

Reageer op artikel:
Italiaanse volleyballer Ivan Zaytsev slaat hardste opslag ooit
Sluiten