Dankzij America Today is jouw garderobe helemaal klaar voor de zomer

Redactie 30 mei 2018 Entertainment

Mei is bijna op z’n einde, maar wat hebben we al heerlijke zomerse dagen gehad. En dan te bedenken dat de zomer nog officieel moet beginnen! Dat betekent dat ook je garderobe weer van een nieuwe impuls moet worden voorzien. Gelukkig is America Today er om dat klusje te klaren. Fleurige shirtjes, luchtige korte broeken, fashionable zwembroeken en dat alles voor een topprijs. Wij tippen je de beste items uit het archief van America Today!

De kledingwinkel is al decennia lang bezig de mannen en vrouwen van het land er een beetje stijlvol bij te laten lopen. In 1989 begonnen, maar inmiddels zitten ze in elke grote stad van Nederland en België. Ze noemen zich geen trendsetter en geen volger, ze zijn gewoon America Today. En wij zijn maar wat blij met hun aanwezigheid.

American Today

Shirt – €34,99

Overhemd met korte mouwen, een knoopsluiting en een borstzakje. Zie jij jezelf al flaneren over de festivalweide? Wij wel hoor! Koop hier je shirt.

American Today

Shorts 2 voor €60

Rood, geel of blauw. Kaki, beige of spijker. Clean of met een coole print. America Today heeft shorts in alle soorten en maten. En mooie ook. Eentje krijg je voor 40 euro, maar koop je er twee, dan krijg je 20 euro korting. Je zou dom zijn als je hier geen gebruik van zou maken. Koop hier je shorts!

American Today

Zwembroek – €34,99

Nieuwe zomer, nieuwe zwembroek! Boven deze blauw-wit-rode zwembroek shined jouw sixpack als nooit tevoren. Surfboard in de hand en je misstaat niet tussen alle boys in Mimizan, Hawaii of Los Angeles. Koop hier je zwembroek!

American Today

Zwembroek – €34,99

Je kan ook gewoon twee zwembroeken aanschaffen. Je kan niet elke dag op de camping bij het Gardameer of op de stranden van Sunny Beach aankomen in dezelfde zwembroek, dat begrijp je ook wel. Ook een erg leuk printje! Koop hier je andere zwembroek!

American Today

Regenjas – €59.99

We leven niet in Qatar waar er elke zomer 3 millimeter water valt, maar nog altijd in Nederland. Het land waar we meer benamingen voor regen hebben dan zelfstandige naamwoorden. Regenjasje kan dus geen kwaad. Ziet er bovendien tof uit, dus kun je ook rustig op grauwe droge dagen aan als zomerjas. Koop hier je regenjas!

American Today

T-shirt – €22,99

Ja, natuurlijk kun jij een nieuw t-shirt gebruiken. Wij tippen deze blauwe met ronde hals en Hawaii op de voorkant. Matcht weer mooi met het short van hierboven. Voor 23 euro ben je dief van je eigen garderobe als je het niet doet. Koop hier je t-shirt!

America-today.com

In samenwerking met America Today

Reageer op artikel:
Dankzij America Today is jouw garderobe helemaal klaar voor de zomer
Sluiten