Voetbal babe Lieke Martens showt killer body in Women’s Health

Redactie 6 feb 2018 Girls

Onze Nederlandse vrouwelijke Messi, Lieke Martens, siert deze week de cover van Women’s Health en showt de wereld haar killer body. Het blad verschijnt donderdag pas in de winkel maar FHM heeft al een sneak preview van de ietwat schaars geklede Lieke.

Dat het blad haar graag op de cover wilde hebben is alleen maar logisch. Zo won ze goud op het Ek, werd Europees voetbalster van het jaar en de FIFA riep haar zelfs uit tot beste speelster ter wereld. Daarnaast is het ook gewoon een leuk meisje, alles lijkt haar mee te zitten. Niemand kan er omheen, 2017 was het jaar van Lieke Martens.

De schoonheid die betiteld kan worden als de beste voetbalster van 2017 vulde niet alleen haar prijzenkast aan maar maakte ook haar droomtransfer naar FC Barcelona. In het interview verteld Lieke openhartig over de keerzijde van haar succes, de belangrijke steun die ze kreeg van haar ouders en de opofferingen die ze moest maken ‘Mijn ouders hebben me altijd mijn eigen keuzes laten maken en hebben me nooit gestuurd. Ze hebben een heel grote rol gespeeld in alles wat ik nu heb bereikt’ verteld ze aan Women’s Health.

Donderdag verschijnt het blad in de winkel, voorlopig zullen we het nog even met de volgende foto’s moeten doen:

Lieke Martens
Foto: Women’s Health
Lieke Martens
Foto: Women’s Health
Lieke Martens
Foto: Women’s Health

 

Reageer op artikel:
Voetbal babe Lieke Martens showt killer body in Women’s Health
Sluiten