Lieke Martens maakt toptransfer naar FC Barcelona

Redactie 12 jul 2017 Entertainment

De mannen van het Nederlands elftal maken geen al te goede beurt de laatste jaren, maar onze OranjeLeeuwinnen maken deze zomer een paar flinke transfers. Lieke Martens stapt namelijk over naar FC Barcelona en wordt daar de best verdienende speelster.

Barcelona heeft bloedserieuze interesse in Martens, aangezien ze haar contract van anderhalf jaar hebben afgekocht bij haar voormalige club FC Rosengard. De 24-jarige buitenspeelster is na het EK in eigen land, dus te bewonderen op het immense traingingscomplex van Barça. “De vrouwen trainen daar op hetzelfde complex als de mannen. Stel dat ze een behandeling van de fysio nodig heeft, kan het zomaar zijn dat ze een keer naast Messi ligt. Daarnaast is Barcelona een leuke stad om in te leven met mooi weer en lekker eten”, vertelt zaakwaarnemer Tim Vrouwe, toepasselijke achternaam, aan Voetbal International.

Verwacht nou niet dat FC Barcelona dus ook miljoenen neertelt om Lieke Martens aan hun team toe te voegen. “De transfersom die ze hebben betaald is vergelijkbaar met die van een speler uit de Jupiler League, die de overstap maakt naar de Eredivisie.”

Met haar snelheid, doelgerichtheid en acties moet ze er mede voor zorgen dat de vrouwen van Barça zo snel mogelijk de Champions League winnen. Maar eerst even hoge ogen gooien met Oranje op het EK deze zomer.

Bron: Vi.nl.

Reageer op artikel:
Lieke Martens maakt toptransfer naar FC Barcelona
Sluiten