Vijf creatieve tips om de tijd te doden wanneer je vlucht vertraagd is

redactie 16 nov 2018 Entertainment

We herkennen het probleem allemaal wel. Je hebt net een ge-wel-dige vakantie gehad in Verwegistan. Zongebruind sta je met je rolkoffer op het vliegveld om met een voldaan gevoel terug te keren naar Nederland. Helaas blijkt je vlucht vertraagd te zijn. Hier zijn vijf tips om de tijd vakkundig te killen op het vliegveld. 

Eten

Je verdriet wegvreten is een van de allerbeste dingen die je kan doen op het vliegveld. Er is altijd een wel snackbar  of een burgerrestaurant in de buurt. Vaak zijn de rijen daar wel pauperlang, maar hé je hebt toch alle tijd. Bestel wel lekker veel in een keer om flink te schransen.

Netflixen

Op de meeste vliegvelden is altijd wel wifi in de buurt. Ga lekker in zo’n zachte massagestoel zitten en kies een toffe film of serie uit op Netflix. Maar doe maar niet iets met vliegtuigrampen of zo. De tijd vliegt voorbij, zodat jij straks snel weer naar huis vliegt.

Borrelen

Een beetje vliegveld heeft ook wel een café of een kroeg. Dat is mooi, dan kun jij lekker gaan tanken. Want het bier moet vloeien toch. Als je met je maten op vakantie bent, kun je net zo goed doorgaan met goudgele rakkers drinken. Drinkt niet al teveel, want straks flikker je nog van het trappetje bij het vliegtuig af.

Zoek de liefde van je leven

Nee, maar serieus. Op het vliegveld lopen zo ontzettend veel mensen rond, dat je zomaar eens een date voor een paar uurtjes kan vinden. Wie weet ontmoet je wel the one, hoewel die kans natuurlijk vet klein is. Maar mocht je nou een prachtige meid zien die ook aan het wachten is, stap gerust op haar af of slinger de datingapps even aan. Niet geschoten is altijd mis.

Je geld terugvragen

Als je drie uur of langer vertraging hebt, heb je volgens Verordening 261/2004 mogelijk recht op een vergoeding. Ga hier achteraan! Want anders loop je misschien wel een hoop eurootjes mis. Dat zou pittig zonde zijn toch?

Reageer op artikel:
Vijf creatieve tips om de tijd te doden wanneer je vlucht vertraagd is
Sluiten