Maak indruk op een fissa met deze vlaai met pindasaus en gehaktballen voor op de barbecue

redactie 7 Aug 2019 Entertainment

Weg met de standaard slagroomtaart op saaie verjaardagen. Als je echt indruk wilt maken dan kom je met deze vlaai de party binnen. De vlaai met pindasaus en gehaktballen heeft niet voor niets de naam: ‘De gangmaker op ieder feestje’.

Op de grill

Deze vlaai aka de gangmaker op ieder feestje is gebaseerd op een typisch oer-hollandse lekkernij. De hartige vlaai heeft de vulling van gehaktballen en pindasaus. Ideaal om 10 minuutjes te grillen op de barbecue of op te warmen in de oven op 180 graden, want warm smaakt ‘ie natuurlijk het lekkerst. Alleen nog een stukje aluminiumfollie onder de vlaai leggen ter bescherming, eventjes wachten en aanvallen maar. Een feestje voor de mensen die goed gaan op een broodje bal.

Bestellen

De bestellingen lopen online al erg goed en er komen leuke reacties binnen over de vlaai. De taart staat nu al in de top 10 van de Multivlaai. ‘Historisch gezien is de vlaai een zoete snack, maar er zijn tegenwoordig zoveel verschillende smaken. Deze vlaai is natuurlijk met een knipoog gemaakt en blijft een maand of twee in de schappen liggen’, zegt een woordvoerder van Multivlaai tegen Editie NL.

Binnenkort iets te vieren en zie je het wel zitten om je gasten een punt gehaktbal voor te schotelen? Voor 13,49 euro bestel je de hartige vlaai via Multivlaai.nl.

Reageer op artikel:
Maak indruk op een fissa met deze vlaai met pindasaus en gehaktballen voor op de barbecue
Sluiten