Vind via deze website je oude Hyves pagina terug!

Facebook en Zuckerberg liggen onder vuur vanwege de problemen met Cambridge Analytica. Mensen verwijderen de applicatie en hebben geen vertrouwen meer. Al die problemen met Facebook doen ons denken aan die goede oude tijd dat wij Nederlanders Hyves gebruikten. Met deze truc is er de mogelijkheid dat je weer terug kan in de tijd en je oude Hyves profiel kunt zien.

Vroeger was het leven beter, zeker toen we nog Hyves gebruikten. Het platform waar je leuke plaatjes op je achtergrond kon fixen en echt je eigen pagina kon pimpen. De tijden dat je zoveel mogelijk vrienden wilde hebben op het platform, zo vaak mogelijk bekeken wilde zijn en zoveel mogelijk krabbels wilde hebben. Iedereen wilde de bom zijn op Hyves. Via deze truc heb je de mogelijkheid om je oude Hyves profiel weer terug te vinden. Lekker!

Voer de volgende stappen uit en je ziet je voormalige jeugdige gezichte pronken op je oude Hyves pagina!

  1. Ga naar The Wayback Machine
  2. Vul je oude Hyves accountnaam in: dus profielnaam.hyves.nl. Bijvoorbeeld http://peter.hyves.nl of http://stenliemessie.hyves.nl
  3. Tadaaa hopelijk vind je hem zo!

Je kunt hem helaas niet gebruiken maar het is grappig om te zien hoeveel er verandert is sindsdien. Het begin van je tijdperk op social media, de eerste stapjes die er te vinden zijn. Met een traan in het oog en een lach op het gezicht gedenken we die goede oude tijden.

Reageer op artikel:
Vind via deze website je oude Hyves pagina terug!
Sluiten