Dikke villa met exotische tuin is te vinden in het prachtige Mallorca voor een kleine 12,5 miljoen

Ibiza, Marbella, Miami, Los Angeles, we weten nu wel dat dat de echte goede plekjes zijn.  Maar Mallorca wordt naar onze mening enorm onderschat. Gezien wij binnen nu en een paar jaar miljonair worden met behulp van de Bitcoin en PlanB, hebben we maar vast een kijkje genomen. Op zich hebben wij best een mooie villa gevonden, die redelijk aan onze eisen voldoet.

De exotische tuin is er eentje om in het geheugen op te slaan. Jaarlijks ben je heel wat meer kwijt aan de tuinman dan aan de schoenen van vrouwlief (en dat is een fors bedrag). In de prachtige tuin vind je een groot zwembad met genoeg plek voor bruinende vrouwen. Welke kant je ook op kijkt, de zee is onvermijdelijk. Zo kan je genieten van de heerlijke zoute geur van de golven, terwijl je tedere huidje blij is met het zoete zwembad.

 

De villa biedt ruimte voor maar liefst 21 logés met elf slaapkamers en tien badkamers. Wie de pechvogel zonder badkamer is laten we aan de huisbaas over. Ook kan iedereen met de auto komen, er is maar liefst plek voor 8 auto’s op het terrein.

Locatie villa

De villa is het enige stulpje op het hoogste deel van Genua. Wat erg dichtbij de hoofdstad Palma te vinden is, maar nog net ver genoeg van alle drukte vandaan ligt. Dé perfecte locatie dus.

Maar waar wij het meest over te spreken zijn is de ligging van de villa. Mallorca is namelijk een stuk groter dan Ibiza. Als je in het Noorden van het eiland zit ben je al gauw twee uur onderweg om in Palma te komen. En links van Palma zit het allerleukste dorpje Port d’Andratx. Dé plek waar je heerlijk kan dineren in een van de schattigste havens van Mallorca. Niet dat Palme geen geweldig eten te bieden heeft, want in Palma moet je absoluut naar Il Forn. Een klein restaurantje midden in Palma, waar wij het lekkerste eten ooit over de tong hebben gekregen.

Weer even terug komende op de villa, want daarvoor zijn we hier natuurlijk, voor een schappelijke 12,5 miljoen is dit stulpje van jou!

 

Reageer op artikel:
Dikke villa met exotische tuin is te vinden in het prachtige Mallorca voor een kleine 12,5 miljoen
Sluiten