Zingen deze vijf zangeressen dit jaar weer de sterren van de FHM500-hemel?

Deze zangeressen zingen niet alleen de sterren van de hemel, ze shinen ook al jaren in de FHM500. De meeste mensen zijn al blij als ze één talent hebben. Maar nee, deze vrouwen zijn gezegend met een gouden keeltje én een uiterlijk waar velen u tegen zeggen. Niet voor niks dat de FHM500 elk jaar weer rijkelijk gevuld is met de mooiste zangeressen van Nederland. Dit zijn vijf zangeressen die dit jaar weer kans maken op een plek in de lijst. Stem ook mee via onze site!

Aan zangeressen geen gebrek in de FHM500. We luisteren graag naar hen via Spotify, maar zien hen nog liever live op een vet festival. Dat is gewoonweg een win-winsituatie. Genot voor het oog én het oor, snap je?  Deze prachtige vrouwen maken niet voor de eerste keer kans om in de FHM500 te komen dit jaar, maar dat spreekt natuurlijk eigenlijk wel voor zich!

Rimon Bahere

Met haar prachtige rode lokken en fantastische stem zorgt zij ervoor dat iedereen fan is. Binnenkort horen we nog veel meer van haar, want ze is momenteel haar debutalbum aan het maken. Zeker checken dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIMON (@ri.mon)

Amber Delil

Amber Delil, je kent haar vast wel. Ze is naast zangeres namelijk ook presentatrice. Het beroep van internationaal model zou haar trouwens ook niet verkeerd staan. Vind jij dat ze in de FHM500 moet komen dit jaar? Stem dan nu!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Delil (@amberdelil)

Signourney Korper

De 37-jarige Signourney zingt de sterren van de hemel en, niet geheel onbelangrijk, is zo ontzettend knap met haar prachtige bos krullen. Ken je haar nieuwste nummer Verrader al? Als dat niet zo is, dan ben je er een. Hup, luisteren die lekkere plaat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sigourney K. (@sigourneyk)

Julia van Bergen

We kennen Julia al jaren. In 2014 won ze namelijk met Around het Junior Songfestival van Nederland. Sindsdien heeft ze niet stilgezeten, want ze heeft al aardig wat plaatjes op haar naam staan. Liever dat je liegt, Plankgas en Laat Ze Maar Praten ken je vast wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U L I A (@juliavanbergen)

Giovanca Ostiana

Zeg je fotogeniek, dan zeg je Giovanca Ostiana! Wauw, wat een prachtige vrouw is zij zeg. Ze staat al jaren in de FHM500, niet gek natuurlijk als je er zo uitziet. Van plek 22 tot 349 en van 99 tot 171, ze heeft overal mogen staan in de lijst. Giovanca is niet meer weg te denken uit het prachtigste magazine van het land.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door giovancamusic (@giovancamusic)

Reageer op artikel:
Zingen deze vijf zangeressen dit jaar weer de sterren van de FHM500-hemel?
Sluiten