Dit zijn de 3 bruutste bestelbusjes ooit

redactie 8 apr 2019 Machines

Een eigen bedrijfje beginnen is altijd een mooie uitdaging. Je moet zoveel regelen en doen, maar als het lukt dan geeft het natuurlijk erg veel voldoening. Als kersvers bedrijfje wil je natuurlijk wel een goede eerste indruk maken. Dan moet je dus zorgen dat je goed voor de dag komen. Hoe kan dat nou beter dan met een gruwelijk vette bedrijfswagen? Een bestelbusje heeft natuurlijk veel laadruimte nodig, maar dat kun je ook gewoon combineren met dikke looks en de nodige extra pk’tjes. Voor het gemak hebben wij drie bestelbusjes voor je geselecteerd, waarmee je die klantjes met gemak binnen zal hengelen.

Volkswagen Transporter TH2RS

Lekker kleurtje en een prima busje, toch? Maarrrr, de echte verrassing zit onder de kap. Met 647 pk moet je zeker wel in recordtijden van klant naar klant scheuren. Met een topsnelheid van zo’n 300 kilometer per uur en van nul naar honderd in 4.9 seconden is ‘ie ideaal voor een pizzakoerier. Wat een bruut monster is dit zeg. Met deze snelheden lijkt het ons verstandig om ‘m een goeie bestelautoverzekering te nemen. Zeker met de kennis dat ‘ie je zo’n 155.000 euro kost. Pittig!

Foto: Top Gear

Volkswagen Transporter

Ook hier zien we een hele lekkere Volkswagen Transporter. Zoals JFK ‘m heel terecht noemde: de ridder van de nacht. Een betere omschrijving van dit brute bakbeest bestaat er eigenlijk niet. Een all-black uitvoering met fijne gele accentjes. Daar kan je wel mee aankomen op de bouwplaats. Dit is wat ons betreft wel een absolute winnaar.

Custom Sprinter van Hartmann

Hartmann heeft er flink op los gepimpt met deze sprinter. Met deze rode duivel kan je je wellicht wel verzetten tegen de bovenstaande ridder van de nacht. Dikke velgen en een lijpe leren bekleding maken ‘m helemaal af. Hij is misschien wat groot, maar als je veel spullen te vervoeren hebt dan heb je nou eenmaal een grote bus nodig, niet waar?

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 bruutste bestelbusjes ooit
Sluiten