Is deze brute Volkswagen Transporter misschien een beetje too much?

redactie 5 okt 2018 Machines

De Poolse designmeesters van het tuningmerk Carlex Design hebben eens flink lopen knutselen aan deze normaal gesproken ietwat saaie Volkswagen Transporter. Het eindresultaat van hun creatieve drift is allesbehalve saai. Misschien is dit wel de meest brute Transporter die ooit over het asfalt van deze wonderlijke wereld heeft gereden.

Schedelobsessie

Voor dit bestelbusprojectje hebben de jongens van Carlex samengewerkt met de Amerikaanse kunstenaar Jeral Tidwell. Een creatieveling die dol is op schedels. Dat verklaart ook de doodshoofden die subtiel over de grote bus besprenkeld zijn.

Agressief ogende bumpertjes

Onder de Volkswagen is een sportief velgensetje gemonteerd. Om het gevaarte in bochten op de weg te houden hebben ze de bus voorzien van een paar plakkerige Pirelli’s. Perfect voor een rondje over de Nürburgring. Verder heb je geen oog voor detail nodig om te zien dat de bumpers zijn ingewisseld voor een agressiever ogende bodykit. Ook zijn de stoelen van de 9-zitter bedekt met een flinke laag alcantara.

Over de top

Alles bij elkaar misschien een beetje too much? Wat ons betreft hadden ze wat zuiniger mogen zijn met de doodskopjes. Maar ja, wie zijn wij om over deze toch wel brute wagen te oordelen? Kijk zelf maar wat je ervan vindt.

Autoblog.nl

Reageer op artikel:
Is deze brute Volkswagen Transporter misschien een beetje too much?
Sluiten