Er komt een tweede Venom film, maar wel met een andere schrijver

redactie 13 dec 2018 Entertainment

Hoewel de eerste Venom film een beetje rommelig was, was het zeker wel een toffe vermakelijke film. Massaal gingen we naar de bioscoop om te kijken naar Tom Hardy en Michelle Williams. Marvel stelt eigenlijk bijna nooit teleur. Een vervolg zit nu al in de pijplijn volgens een van de schrijvers van de eerste Venom film.

Wij geloven ‘m wel, want op zich is het niet meer dan logisch dat er een tweede film komt. Het einde van de eerste film en de credits na afloop maakten al een hoop duidelijk: er komt meer. Mede-schrijver Jeff Pinkers zal zelf niet aan de nieuwe film gaan meeschrijven. In een interview met Discussing Film zei hij het volgende over de tweede Venom film: “Ik kan er niets anders over zeggen dan dat het gaat gebeuren.” Vervolgens beantwoorde hij de vraag of hij er deel van uit zou gaan maken met: “Op dit moment doe ik dat niet.” Dus er is nog een hele kleine kans, maar wij denken dat het ook geen kwaad kan om met nieuwe handen de tweede film te gaan schrijven.

Spider-Man

In het interview ging het verder over Spider-Man. Het zou volgens de schrijver zomaar kunnen dat deze dude een grote rol gaat spelen in de volgende film. Maar echt heel veel mocht hij daar nog niet over zeggen. Flauw zeg. Sony heeft aangekondigd dat er in 2020 nog twee Marvel-films zullen verschijnen. Eentje daarvan heeft de mysterieuze werktitel: ‘untiteld Sony/Marvel’. Deze staat gepland voor 20 oktober 2020. Dat duurt nog effekes.

 

IGN

Reageer op artikel:
Er komt een tweede Venom film, maar wel met een andere schrijver
Sluiten