Bryan Cranston wil graag Marvel-baas Stan Lee spelen in biopic

redactie 29 Nov 2018 Entertainment

Een paar weken geleden overleed überheld held Stan Lee. We schreven een dikverdiende ode aan de man en nu is Breaking Bad-legend Bryan Cranston van plan datzelfde te doen op het witte doek.

Dat er wellicht een film wordt gewijd aan Stan Lee komt is natuurlijk dik verdiend, want hij is dé man achter de vele Marvel superhelden die de wereldwijde bioscoopzalen domineerden. Een aantal jaar geleden had een fan een poster gemaakt voor een Stan Lee-biopic en ging die viraal, maar uiteindelijk kwam de ode aan de strip-goeroe er toch niet. Nu lijkt ons de tijd meer dan rijp om hier serieus werk van te maken.

Poster

Wij zien het wel zitten. Een biopic waarin we zien hoe superhelden als Spider-Man en X-Men tot stand zijn gekomen en wat de rollen hierin zijn geweest van de eveneens bekende medebedenkers Steve Ditko en Jack Kirby. De fan deed een creatieve poging voor een poster en schoof niemand minder dan Bryan Cranston naar voren. Wij moeten eerlijk zeggen, de poster ziet er heel dik uit.

Bryan Cranston

Bryan was niet te beroerd om te reageren of hij die glorieuze rol zou willen bekleden. In een interview zegt hij: “I would be interested in looking into that if someone has an idea of how to develop a tribute movie to the amazing Mr. Lee.” Jammer genoeg zijn er nog geen definitieve plannen voor de biopic, maar dat Heisenberg het zou willen is heel erg tof. Laten we hopen, dat er voor deze man een prachtige ode komt.

Maxim

Reageer op artikel:
Bryan Cranston wil graag Marvel-baas Stan Lee spelen in biopic
Sluiten