De bizarre seksreis met 60 prostituees en onbeperkte drank is terug

redactie 10 okt 2018 Nieuws

We hebben je al eerder verteld over de sekstrip waar al je fantasieën tot leven komen. Tijdens de trip word je overspoeld door drank en vrouwen terwijl je op een eiland ligt te zonnen. Vorig jaar kwam het lastig van de grond nadat een burgemeester niet wilde hebben dat de sekcruise naar zijn eiland kwam. Om de seksreis toch door te laten gaan hebben ze de locatie geswitched naar een privé-eiland. Nu is de controversiële stoomboot weer terug.

Dames van plezier

Nou ja, stoomboot? Sinterklaas zou alleen maar kunnen dromen van dit luxe jacht. Dit jaar kun je weer van 14 tot en met 17 december wippend de zeven zeeën bedwingen. Ook in deze tweede editie van het fuckfeest zorgt de Good Girls Company, het bedrijf dat de reis organiseert, weer voor een onbeperkte hoeveelheid drank en condooms. Die rubbertjes zijn verplicht als je een avontuurtje wil meemaken met een van de twee dames van plezier die te allen tijde tot je beschikking staan.

Ticketprijs

Inderdaad, de fantasieën van iedere gast worden vervuld door twee prostituees die altijd aan je zijde staan. Op deze dikke partyboot is plaats voor dertig man. Dat houdt in dat er zestig, op soa’s geteste dames meegaan. Je mag onderling ruilen als je wilt. Als je zak van deze bijna onwerkelijke seksreis begint te tintelen zouden wij je adviseren maar snel je banksaldo te checken. Een ticket voor dit weekje weg kost je namelijk ruim 5200 euro.

Check hier de promovideo voor de reis.

Reageer op artikel:
De bizarre seksreis met 60 prostituees en onbeperkte drank is terug
Sluiten