Karma is a bitch: vrouw breekt been na jatten pakketje

Redactie 31 jan 2018 Entertainment

Als dief moet je altijd goed voorbereid te werk gaan. Ontzie je van de kleinste details in dit professionele vak. Let zelfs goed op het gras, wie weet is het wel nat, glibberig, glij je uit en breek je je been. Maar ja, kleine kans, right? 

Een camera vastgeplakt aan je deur is niet voor inbrekers of om te weten te komen wie er irritant de deurbel dubbel perst. Natuurlijk, die is gemonteerd om leuke, pijnlijke video’s te schieten van dikke blunders door dieven. Deze instant karma onderging een mevrouw in een rustige buurt in Washington.

Nadat de plaatselijke pakketbezorger was gearriveerd, probeerde mevrouw een pakketje te kapen. Trots loopt ze met de doos richting haar auto, waar haar compagnon op haar staat te wachten met draaiende motor. En ja hoor, een aantal miezerige grassprietjes werkt haar tegen de grond. Ze breekt haar been, probeert nog op te staan, maar niets helpt.

De enige die haar nog kan redden is haar compagnon, die haar dan ook op komt halen. De zielige dame wordt in de armen van haar vriend gedragen naar de auto. Uiteindelijk hebben ze nog een pakketje weten te bemachtigen.

Lizeth Ababneh, de eigenares van het filmpje, vond het allemaal hilarisch. Ze bleken de medicijnen van haar man gestolen te hebben. Daar hebben zij ook niets aan, tenzij ze haar gebroken been ermee kunnen oplappen. De politie is nog op zoek naar deze twee dieven. Wij geven alvast een tip om de zoekactie te vergroten. Misschien even alle lokale ziekenhuizen afgaan?

Foto: screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Karma is a bitch: vrouw breekt been na jatten pakketje
Sluiten