Vagabund moto’s badass BMW R100RT V12 is een echte black beauty

redactie 18 Sep 2019 Machines

De BWM R100RT V12 is een erg gewilde en tijdloze motor, geheel logisch natuurlijk, want wat een prachtding. Maar dat zorgt er wel voor dat je veel mede-motorrijders ziet op exact dezelfde tweewieler. Met deze zwarte uitvoering van Vagabund moto zorg je er sowieso voor dat je op een dikke manier opvalt.

Black beauty

De BMW R100RT V12 laat in volle glorie de toewijding van Vagabund zien, met een unieke glasvezelversterkte kunststof (GFK) wieldop, een retro fit collectieve bovenste drievoudige boom en een 60 mm gereduceerde voorvork voor een dreigendere houding. All Hail The Prince Of Darkness!

Looks

Als we naar de prestaties kijken is er niet veel om over naar huis te schrijven, maar esthetisch gezien is er een uitgebreide lijst met op maat gemaakte toevoegingen die de R100RT een geheel eigen badass look geven. Een verkorte LSL-straatbalk en een aangepast achterframe worden aangevuld door de zwarte keramische gecoate HATTECH Y-buis met demper, een Grimeca Brakemaster-cilinder en een 3D-geprinte achterkant. Inclusief een handvol op maat gemaakte behuizingen om te zorgen voor nog wat extra fire (qua looks dan).

Onnodig te zeggen dat dit verduisterde beest een klasse apart is. Zie het hier voor jezelf!

 

Reageer op artikel:
Vagabund moto’s badass BMW R100RT V12 is een echte black beauty
Sluiten