Nieuwe trailer Once Upon A Time In Hollywood showt een ode aan het werk van Quentin Tarantino

redactie 2 Jul 2019 Entertainment

Once Upon A Time In Hollywood is waarschijnlijk het een-na-laatste meesterwerk van regisseur Quentin Tarantino. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij van plan is om te kappen na tien films. Dan moeten we dus nog maar even extra genieten van zijn nieuwe creatie en aan de nieuwe trailer te zien, komt dat helemaal goed.

We zien Leonardo DiCaprio terugkeren naar allerlei andere pareltjes van Quentin Tarantino. Daar zit trouwens één film bij waarin DiCaprio oorspronkelijk ook een rol in speelt, namelijk Django Unchained. Verder is hij te zien op iets wat lijkt op de set van Inglourious Basterds. Wat dat betreft was dit al een mooie afsluiter geweest van zijn imposante rijtje aan films, ze flitsen allemaal even langs.

Brad Pitt en Margot Robbie voegen zichzelf ook nog bij een overvolle sterrencast. We weten al een tijdje dat de film draait om de moord op actrice Sharon Tate en haar vrienden door sekteleider . Tarantino benadrukt wel dat het geen Charles Manson-film wordt, het gaat over 1969 in het algemeen. Die welbekende Summer of ’69. De film draait vanaf 15 augustus in Nederland.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer Once Upon A Time In Hollywood showt een ode aan het werk van Quentin Tarantino
Sluiten