Uniek presentje geven doe je met dit uniek cadeau vol herinneringen

Is je liefje bijna jarig? Of heb je zomaar een verrassing voor haar in petto? Natuurlijk geef je haar een leuk cadeautje waar je al je aandacht voor haar in hebt gestopt. Ja toch? Wil je niet weer op zoek naar een lingeriesetje of een flesje parfum waarvan ze er al genoeg in de kast heeft staan, zoek dan een cadeau voor haar wat echt uniek is en bij haar past. Daar ga je punten mee scoren.

Maak het persoonlijk

Een cadeautje waar tijd en aandacht aan is besteed, wordt altijd gewaardeerd. Geef daarom een cadeau wat echt persoonlijk is. Zo zou je die theeleut van jou een setje gepersonaliseerde theeglazen kunnen geven. Compleet met gravering natuurlijk, zoals een lief zinnetje wat jullie vaak tegen elkaar zeggen of haar naam met een hartje erbij. Of geef haar champagneglazen en laat daar jullie trouwdatum in graveren. Met een gepersonaliseerd wijnkistje erbij, om het helemaal af te maken. Door een cadeautje op deze manier te personaliseren weet ze dat je echt aan haar gedacht hebt.

Gebruik je favoriete foto’s

Je hebt vast wel met je luxe camera een foto gemaakt waar je lief helemaal gek van is. Zonde om die foto van jullie op het strand, haar hond of van de kinderen op de laptop te laten staan. Je kan deze foto’s namelijk heel goed gebruiken voor persoonlijke cadeautjes. Een kussentje bijvoorbeeld met jullie foto erop. Of vereeuwig die prachtige vakantiefoto als puzzel. Daar heeft ze uren plezier van – samen met jou. En wat dacht je van een mooi fotoboek met al die mooie herinneringen van eerdere verjaardagen, jullie bruiloft of dat heerlijke uitje naar een pretpark. Heel hip zijn de fototegeltjes. Maak er een traditie van om haar zo nu en dan te verrassen met een tegeltje met daarop een favoriete foto voorzien van een datum en al dan niet begeleid met tekst. Zo ontstaat er al snel een unieke wanddecoratie waar jullie samen van zullen genieten.

Van kalender tot foto op textiel

Voor iedere gelegenheid is er wel een speciaal fotocadeau te maken. Voor Sinterklaas of Kerst geef je haar bijvoorbeeld een nieuwe kalender met 12 foto’s van het afgelopen jaar. Maak als kraamcadeau een kartonnen leesboekje met foto’s van die eerste paar dagen dat de kleine er is. Schrijf er een eigen verhaaltje bij en verwerk daar mooie momenten in. Je kan voor een bijzondere verjaardag of een jubileum een eigen tijdschrift maken vol foto’s en gekke verhalen. Vraag desnoods haar vriendinnen, vrienden, collega’s en familie om je te helpen met unieke artikelen, foto’s, gedichtjes, puzzels en meer om zo het tijdschrift te vullen. En voor dat moment dat ze zomaar iets liefs verdiend, kun je zelfs gepersonaliseerde chocolade laten maken. Wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

Goede kwaliteit foto’s

Er is echt heel veel mogelijk op het gebied van gepersonaliseerde fotocadeaus. Het belangrijkste is dat de foto’s van goede kwaliteit zijn. Je maakt deze cadeaus meestal online in een speciale generator. Deze zal altijd aangeven of de foto geschikt is voor een bepaald type drukwerk. Het is daarom aan te raden om altijd op een wat groter formaat te fotograferen met je camera. Stel daarom ook het formaat van de foto’s die je met de camera van je mobiel maakt, wat groter in. Gelukkig kun je met je mobiel net zulke goede foto’s maken als met een digitale camera, dus zorg ervoor dat de kwaliteit ervan goed is. Dan maak je er namelijk de allermooiste fotocadeaus voor haar mee.

Laat mooie momenten stralen

Die foto waarop je haar een kus op de zwangere buik geeft, het ‘gestolen’ momentje op zondagochtend met het ontbijtje op bed, de knuffel met een huisdier… er zijn tal van prachtige foto’s op je mobiel of laptop te vinden waar je een mooi fotocadeau van kan maken. Breng jezelf en de kinderen of huisdieren de hele dag onder de aandacht en ontwerp een muismat of mok die ze veel gebruikt. Ontwerp een tof T-shirt met je hoofd erop of maak een collageposter voor aan de muur. Er zijn zoveel bijzondere cadeautjes om te maken voor haar met eigen foto’s of gewoon door middel van tekst, zoals glazen voorzien van een gravering en jute tassen met haar naam erop. Wil je overigens vast een mooi Kerstcadeau voor haar uitzoeken? Laat dan Kerstballen maken met jullie eigen foto’s erop. Ideeën genoeg, nietwaar? Laat je inspireren door de foto’s die je maakt en zoek daar een passend canvas voor uit. Succes gegarandeerd!

Reageer op artikel:
Uniek presentje geven doe je met dit uniek cadeau vol herinneringen
Sluiten