Op 52-jarige leeftijd gooit Tony Hawk nog steeds nieuwe skateboard tricks

aug 23 2020, 16:00 Uncategorized
tony hawk nieuwe tricks fhm
Wat Pelé, Maradona en Cruijff in het voetbal zijn, dat is Tony Hawk in zijn eentje voor het voetbal. De grootste legende aller tijden. Op 52-jarige leeftijd is hij nog steeds bezig om nieuwe tricks te leren.
The Birdman is al 43 jaar onlosmakelijk verbonden met zijn skateboard. Op zijn twaalfde haalde hij al z’n eerste sponsorcontracten binnen en nog geen twee jaar later was hij professional skater. In 1984 werd hij voor het eerste wereldkampioen skateboarden. Hij won in zijn carrière tien gouden medailles op de X-Games. Ook wel bekend als de Olympische Spelen voor extreme sports als BMX, MotoX en skateboarden.
Van de 103 wedstrijden waar hij aan deelnam, won hij er maar liefst 73. Hetgeen wat hem echt tot een mondiale beroemdheid, waren natuurlijk de Tony Hawk videogames . Wie heeft ze niet gespeeld? In totaal verschenen er maar liefst 14 games in de Tony Hawk reeks. Hij mag dan al jaren met pensioen zijn, ook op 52-jarige leeftijd is Tony Hawk nog niet van zijn skateboard af te slaan en zit ‘ie vol motivatie om nieuwe tricks te leren. Legend.
Delen met
Ook interessant