Je favoriete 90s game Tony Hawk Pro Skater komt met een documentaire

Het huis waar alle fietsen voor de deur waren gepleurd. Daar waren al je vrienden. Degene die chips had meegenomen mocht als eerst beginnen, want wie wil dat nou niet wanneer Tony Hawk Pro Skater in de console zat. Wie kent het nog? Het iconische spel krijgt een documentaire met al je favoriete pro skaters. 

Tijdens de lancering werden er meer dan negen miljoen exemplaren verkocht. Dit was voor zowel de skating industrie als de gaming industrie een positieve shock. De franchise heeft inmiddels ongeveer 1.4 biljoen dollars bij elkaar geharkt. Dat zijn heel wat knaken! Helaas was het niet allemaal voor onze skateheld, maar de legendarische pro skater heeft er zeker wel een aardige zakcentje aan overgehouden. In een interview heeft de skater ooit verteld dat hij met het ontwikkelen van de game nauwelijks kon rondkomen met zijn carrière in de skatewereld. De aanhouder wint, kun je bij deze wel zeggen. Over aanhouden gesproken, de skater is het nog steeds niet verleerd. 

Pretending I’m a Superman

Pretending I’m a Superman neemt je mee naar het verhaal van Tony Hawk en andere proskating-grootheden die hebben geholpen met de ontwikkeling van het spel. Het iconische spel kwam in 1999 voor het eerst uit op de Playstation. Het is dus al elf jaar geleden dat deze game onze wereld op z’n kop zette. Voel jij je opeens ook zo oud? De documentaire gaat ons alle ‘ins’ en ‘outs’ vertellen over hoe het proces is verlopen. We worden verwend met nog nooit eerder vertoonde interviews met de grootste influencers binnen de skatewereld. Gesprekken met onder andere: Eric Koston, Steve Caballero, Rodney Mullen en Tony Hawk. Voor ons is de helft ook onbekend maar wij kunnen tenminste niet wachten op deze tour van nostalgie. Wij hebben er zin in! Check hieronder de trailer.

Reageer op artikel:
Je favoriete 90s game Tony Hawk Pro Skater komt met een documentaire
Sluiten