UFC 296 showdown: kampioenenavond in Las Vegas

UFC 296 staat voor de deur en we kunnen je vertellen: het belooft een geweldig evenement te worden! Een avond vol adrenaline-pompende gevechten, waarbij de schijnwerpers gericht zijn op de welterweight, flyweight en lightweight divisies.

Leon Edwards vs. Colby Covington

Als eerste in de schijnwerpers hebben we het main event met Leon Edwards tegen Colby Covington. Deze twee krijgers gaan het tegen elkaar opnemen in een weltergewichttitelgevecht dat een strijd voor de eeuwigheid belooft te worden. De gelikte aanval van Edwards tegen de meedogenloze druk van Covington. Het is een botsing van stijlen die vechtfans doet watertanden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UFC (@ufc)

Alexandre Pantoja vs. Brandon Royval

Het co-main event is een flyweighttitelgevecht tussen Alexandre Pantoja en Brandon Royval. Verwacht razendsnelle uitwisselingen, technische tovenarij en een vertoon van vaardigheden die je op het puntje van je stoel laten zitten. Vlieggewichten zijn misschien lichter, maar ze weten zeker hoe ze de een show kunnen maken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexandre Pantoja (@pantoja_oficial)

Shavkat Rakhmonov vs. Stephen Thompson

Laten we het nu hebben over de welterweight confrontatie tussen Shavkat Rakhmonov en Stephen Thompson. Rakhmonov, de rijzende ster, neemt het op tegen de doorgewinterde veteraan Thompson in een duel dat titelimplicaties zou kunnen hebben. Zal de jongeman een statement maken, of zal de ervaren Thompson hem het een en ander laten zien over het welterweight spel?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Мухаммад Сахилов (@send_me_location1)

Tony Ferguson vs. Paddy Pimblett

Last but zeker not least hebben we een lightweight thriller in handen. Tony Ferguson, de favoriet bij fans, stapt in de octsgon tegen de opwindende Paddy Pimblett. Met de onorthodoxe stijl van Ferguson en het onmiskenbare charisma van Pimblett is dit gevecht voorbestemd om een ​​publiekstrekker te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paddy THE BADDY Pimblett (@theufcbaddy)

UFC 296

En waar gaat al deze actie naartoe? Nergens anders dan naar de opwindende T-Mobile Arena in Las Vegas! Zet dus een herinnering in je agenda, doe wat je moet doen, want UFC 296 maakt zich op om een ​​avond vol titelgevechten en pure, onvervalste MMA-actie te worden! Pak wat snacks, ga zitten en bereid je voor op een avond vol (kampioens)gevechten die je niet wilt missen.

Reageer op artikel:
UFC 296 showdown: kampioenenavond in Las Vegas
Sluiten