Tweede seizoen van de hitserie Bodyguard is in de maak

redactie 20 nov 2018 Entertainment

Heb je alle afleveringen  van de Bodyguard al gecheckt? Wij zijn helemaal fan van deze gruwelijk serie. David Budd (Richard Madden) is een ware held in de dramaserie die gaat over het beveiligen van de minister van Binnenlandse Zaken, Julia Montague. Bodyguard werd een regelrechte hit en het krijgt nu een vervolg. Richard Madden maakte het vette nieuws vandaag bekend. 

Tweede seizoen Bodyguard

In een interview met Daily Mail zei de acteur: ‘Ik ga binnenkort met de makers om de tafel zitten. We hebben nooit de intentie gehad om een tweede seizoen te maken, maar eerlijk gezegd vind ik het best wel spannend om te zien welke ideeën er naar boven komen. Ik ben vooral benieuwd wat mijn personage te wachten staat.’ vertelt Madden.

Succes

Voordat de serie naar Netflix kwam, was Bodyguard al een grote hit in The UK. In een eerder artikel vertelden we dat het de beste serie van BBC is van de afgelopen twaalf jaar. Ja, zo vet is ‘ie zeker en dat had Madden totaal niet verwacht: ‘We zijn aan het einde van de serie gekomen en het is niet in vlammen opgegaan en dat is eigenlijk best overweldigend. Het is fantastisch dat een show met een relatief laag budget en een aantal acteurs die gewoon stinkend hard hun best doen zo gewaardeerd wordt’, vertelt hij tegenover The Independent.

Wanneer het tweede seizoen uitkomt is nog onbekend. Laten we hopen dat het in ieder geval net zo goed is als het eerste seizoen. Heb je het eerste seizoen nog niet gezien? No worries! Hier is de trailer.

 

 

 

Dutch Cowboys De Telegraaf

Reageer op artikel:
Tweede seizoen van de hitserie Bodyguard is in de maak
Sluiten