Deze enorme $24.000 dollar dure joint is de duurste ooit gedraaid

Redactie 20 jun 2018 Entertainment

Een jonko, een jannie, een jointje, een wietje, een spliffa, een j, een stikkie, een pretsigaret en een bats. Je snapt hem wel, we hebben het hier over wiet roken. Sommige mensen weten het nuttigen van de high-gevende groente naar hogere sferen te brengen. De mannen van Stone Road Farms vestigden zo het record voor de duurste joint ooit. Het monster kost een goede 24 duizend knaken en laat jouw ogen zo rood worden dat ze vuurspugen.

Stone Road Farms is in LA gevestigd en is een cannabis startup. In Amerika is het natuurlijk nog ietsjes moeilijker en bijzonderder om aan je pretstaven te komen.

Joint roller artiest

Forbes weet ons iets meer te vertellen over het zware en creatieve proces van s ’werelds meest dure joint produceren. “Nadat we samenzaten met een Hollywood prop designer, die niet in staat was om het meesterwerk van wiet te maken, kozen ze Weavers uit. Een wereldberoemde wiet artiest die wel oren had naar het project.

24-karaats vloedpapiertjes

Het proces duurde meer dan twee weken om te voltooien en er werd een halve kilo aan wiet gebruikt. De beste wiet werd gebruikt en het kunstwerk werd afgemaakt met 24-karaats gouden vloeipapiertjes. Weavers, de maker van de super jonko dus, heeft ook het record voor de grootste joint ooit draaien. Hij kan zonder twijfel als de een van de beste spliffa kunstenaars ter wereld gezien worden.

Winst naar goed doel

De winst van het kunstwerk zal gedoneerd worden aan de American Wildlife Foundation. Dit zodat de eigenaar de joint kan oproken voor een goed doel. Wiet brengt vrede op zoveel manier. Smoke up!

Foto: Stone Road Farms

 

Reageer op artikel:
Deze enorme $24.000 dollar dure joint is de duurste ooit gedraaid
Sluiten