Hoe komen we de frisse lenteavondjes in je tuin door?

We zien de eerste optimisten alweer lopen met zonnebrillen en we kunnen gelukkig op sommige dagen alweer genieten van een fluitje op het terras. Toch blijven de avonden in deze voorzomer nog best nog wel fris, dat kunnen we niet ontkennen. Wat is er nou lekkerder om na dat fluitje op het terras nog even na te genieten van de avond in je tuin of op je balkon.

Hoe je het ook went of keert, het is hier geen Madrid waar we zonder jas buiten kunnen lopen. Gelukkig heeft Focus hiervoor een prima outdoor assortiment met verschillende kacheltjes waarmee we ons warm houden tijdens de koude lenteavond.

Budget optie

De budget optie is natuurlijk ook erg voor de hand liggend, trek een lekkere trui aan. Maarja, welke trui is nou écht lekker om ’s avonds nog even aan te trekken? Wat we tegenwoordig veel zien zijn comfortabele zip-ups die jij lekker over je T-shirtje aan kan trekken. Hiervoor kun je prima terecht bij de Zara, mocht je voor iets meer kwaliteit gaan en iets meer te besteden hebben, kun je hiervoor terecht bij merken als LFDY of UNIQLO.

Tuin

 

Minder-budget optie

Als we aan buiten denken, denken we niet zo snel aan buitenkachels. Toch is dit soms net wat je nodig hebt tijdens je laatste drankje op je balkon of in je tuin. Hiervoor heeft Focus hun kacheltjes nou net ontworpen. Met de stijlvolle Bubble kachel geniet je van een houtgestookte kachel waarbij je niet direct je tuin blauw zet. Door het wendbare model zet je niet direct je balkon vol. Dit komt doordat het een kleine uitvoering is in de vorm van, je raadt het al, een bubbel. Verschillende Focus kachels hebben prijzen gewonnen voor vormgeving en de stijl die ze met zich meebrengen. Sommige modellen tillen het niveau nog net een stukje hoger en hebben de status van kunstwerk gekregen.

Heater- of hout kachel?

Als wij aan warmtebronnen denken die we buiten goed kunnen gebruiken, denken we al snel aan heaters. Dit is inderdaad een prima bron van warmte, maar helaas vaak wel enorm duur of stroomvretend. Een voordeel van de heater is dan weer dat er weinig tot geen werk bij komt kijken en er geen geuren vrijkomen. Als je aan je portemonnee wilt denken adviseren wij toch om voor een houtkachel te gaan, hout is namelijk over het algemeen goedkoper dan gas of elektriciteit.

Reageer op artikel:
Hoe komen we de frisse lenteavondjes in je tuin door?
Sluiten