Handige man zet de tuin van zijn moeder in de fik

redactie 24 nov 2018 Entertainment

‘Hoi mam, alles goed. Ik heb een ge-wel-dig idee. Het is lekker weer en het begint bijna avond te worden. Zal ik effe een gezellig kampvuurtje maken? Dan kunnen we daarbovenop worstjes leggen.’ Zo zou het ongeveer gegaan moeten zijn. Helaas blijkt de man in kwestie niet zo heel handig te zijn. Ineens staat er een tuin in de fik.

Debbie Packer was opgewonden toen haar zoon Aaron haar huis in Brisbane, Australië bezocht. Aaron wilde een BBQ voor het gezin organiseren. Hij was zo vurig enthousiast dat hij meteen de rest van de tuin voor het gemak  even in de fik stak. Dit is mede te danken door zijn gestrooi met benzine.

Helse worstjes

De mens en het vuur is altijd al een niet zo geslaagde combinatie geweest. Het kan af en toe goed mis gaan met een beetje benzine en vuur. Barbecues zorgen ieder jaar weer voor een hoop problemen. De worstjes van deze guy zullen niet zo lekker smaken. Zo smaken worstjes dus als Satan ze in de hel klaarmaakt. Smakelijk. Gratis tip voor deze man: blijf met oud en nieuw maar lekker binnen staan met een glas champagne in de klauwen. Dat is beter voor de veiligheid van jezelf en de rest van de mensheid.

 

Reageer op artikel:
Handige man zet de tuin van zijn moeder in de fik
Sluiten