In december komt er weer een retespannende Netflix Original uit: The Protector

redactie 24 nov 2018 Entertainment

The Protector is een gloednieuwe Netflix Original-serie die halverwege december uit moet komen. De eerste trailer ziet er alvast spannend uit. Het is allereerste Netflix Original van Turkse makelij en zij snappen dat een goed begin het halve werk is. 

Çağatay Ulusoy gaat de hoofdrol spelen in The Protector. Wellicht heb je nog nooit gehoord van deze beste man. In Turkije is hij een van de bekendste topacteurs. Hij kruipt in de huid van ene Hakan. Een gewone winkeliersjongen met een gewoon leventje. Daar komt plots verandering in wanneer hij een bijzondere ontdekking doet.

Genootschap

Het blijkt dat deze dude bij een oud geheim genootschap hoort. Het genootschap heeft de voornaamste taak om de stad Istanboel te beschermen. Da’s nogal een pittige taak. Hij hoeft de stad niet te beschermen tegen criminelen, maar tegen mystieke krachten en onsterfelijke wezens. Hakan is helaas niet echt een vechtertje, maar krijgt gelukkig hulp van een van de gasten van het genootschap. Zoveel leden zijn er helaas niet meer, terwijl ze wel alle hulp kunnen gebruiken. Wanneer hun vijand (The Immortal) ontdekt dat hij (The Protector) in leven is, gaat het gezeik pas echt goed beginnen.

Internationaal aanbod

Netflix is bezig om een gevarieerd aanbod aan te bieden van internationale Originals. Daar sluit The Protector naadloos op aan. De serie is van 14 december te zien op Netflix.

Funx

Reageer op artikel:
In december komt er weer een retespannende Netflix Original uit: The Protector
Sluiten