Michael B. Jordan draagt Roy Jones Jr. om een potje te matten

redactie 24 nov 2018 Entertainment

Michael B. Jordan kennen we van dikke films als Creed II en Black Panther. De man gaf laatst nog aan in een interview aan dat hij niet wist hoe daten werkt, maar weet hij wel hoe boxen moet? De acteur heeft namelijk boxer Roy Jones Jr. uitgedaagd om het tegen hem op te nemen in de ring.

De Amerikaanse bokser Roy Jones Jr. is een icoon binnen de Amerikaanse bokswereld. De man heeft viermaal de wereldtitel veroverd en hij won de zilveren plak op de Olympische spelen in 1988. Ondertussen is ‘the champ’ vijftig en al een tijdje aan het genieten van zijn welverdiende pensioen.

Gaat het echt gebeuren?

Dat deze baas de skills nog steeds bezit om te matten, twijfelen we niet over. In een reactie tegenover TMZ heeft hij laten weten dat hij zeker de strijd aan zou gaan. Hij vertelt dat ondanks Michael B. Jordan jonger is hij hem alsnog kan pakken. Maar zou het eventuele historische duel ook daadwerkelijk plaats gaan vinden? Er is namelijk nog niks officieels bekend gemaakt en het interview was niet echt heel serieus. Het zou in ieder geval een legendarische pot opleveren die wij zeker niet willen missen. Hopen jullie mee?

 

 

Maxim

Reageer op artikel:
Michael B. Jordan draagt Roy Jones Jr. om een potje te matten
Sluiten