Waarom het trimmen van ballen steeds populairder is

Het leven van een man gaat niet altijd over rozen. Zo zijn de gemiddelde mannen tenen redelijk vunzig, ontstaan kale plekken op het hoofd veel eerder dan gepland en wordt het alsmaar lastiger dat irritante bierbuikje weg te krijgen. Er is echter één onderdeel wat betreft de persoonlijke verzorging van de man, die misschien wel het meest uit het oog springt. Uiteraard hebben we het over het verzorgen van de haren op de balzak. Waar de één gek is op een bos schaamhaar, wil de ander zijn ballen zo glad als een biljartbal. Het scheren hiervan is nog wel eens een lastige, risicovolle onderneming. Echter is dit volledig op te lossen door gebruik te maken van de ballen trimmer. In dit artikel gaan we hier dieper op in en vertellen we je alles over de voordelen van het gebruik van deze uiterst fijne ballen trimmer.

De opties voor het ballen scheren

Elke man in Nederland heeft wel eens nagedacht over wat te doen met de haargroei op het klokkenspel. Waar de een balhaar als onhygiënisch beschouwd vindt de ander een klein bosje haar op de edele delen wel zo prettig. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voorkeur van een eventuele partner. Wij mannen zijn namelijk vaak nogal kritisch over het geslachtsdeel van de ander, terwijl we ook best eens naar onszelf mogen kijken. Hierin heb je als man eigenlijk 3 opties. Je kunt het haar gewoon lekker z’n gang laten gaan, volledig kaal scheren of voor de middenweg kiezen.

Bosje, kaal of trimmen?

Voornamelijk deze laatste optie wint steeds meer aan populariteit. Geen gekke gedachte, aangezien een geslachtsdeel vol haar eigenlijk wel een beetje uit te tijd is. Er zijn zelfs situaties, waarbij het lijkt alsof de penis voorzien is van een donker gekleurd afro kapsel. In dit geval is het gezegde dat je door de bomen het bos niet meer ziet precies op z’n plaats. Als vrouwelijke of mannelijke partner lijkt het ook niet heel aantrekkelijk, al mocht die persoon tot het geweldige idee komen jou van een orale bevrediging te voorzien. Wat dat betreft is het ‘bosje’ iets wat eigenlijk niet meer kan, waardoor er toch sprake moet zijn van een beetje verzorging.

De risico’s van een scheermesje

Een optie die heel lang hip is geweest is het compleet kaal scheren met een scheermesje. Hierdoor is er zowel rondom de penis als op de balzak geen haartje meer te bekennen. Op zich geen gek idee, aangezien je hierdoor voorlopig even niets hoeft te doen qua persoonlijke verzorging van het geslacht. Er kleeft echter een risico aan het scheren met een mesje. Je zal de eerste niet zijn die zijn ballen open haalt, waarna het bloed er als het ware uit gutst. Een nachtmerrie voor de gemiddelde vent, aangezien de balzak en omstreken misschien wel het meest dierbare is dat een man heeft. Daarnaast moet gezegd worden dat veel vrouwen tegenwoordig afknappen op extreem kale ballen. Het schijnt dat het een nogal onmannelijke look heeft.

Trimmen de favoriet bij vrouwen

Gelukkig is er altijd de welbekende middenweg. Maar liefst twee derde van de vrouwen in Nederland hebben de voorkeur voor getrimde ballen. Op deze manier ben je als vent ook even verlost van de verzorging, aangezien je alleen wat haartjes van een paar millimeter laat staan. Daarnaast voorkom je het probleem met stoppeltjes en wondjes. Je voorkomt gedoe met extreem scherpe mesjes, terwijl de trimmer op zichzelf erg eenvoudig werkt.

Veilig en comfortabel

De ballen scheren met een trimmer is een veilige optie om jouw ballen perfect voor de dag te laten komen. Dit komt voornamelijk door de ingebouwde veiligheidstechnieken, zodat er niet plotseling een stukje loshangend ‘balhuid’ tussen de trimmer komt. Ook het resultaat is voor het blote oog erg aantrekkelijk. Je ziet goed dat het verzorgd is, zonder dat het viezig en vunzig overkomt. Eén van de beste apparaten die je hiervoor kunt gebruiken is de trimmer van Balzy. Dit is een perfect voorbeeld van een veilige trimmer die jouw balhaar volledig verzorgd.

Lekkerder voor tijdens een vrijpartij

Tot slot is er nog een bijkomend voordeel van de getrimde ballen. Stoppels of veel schaamhaar kunnen wel eens tot ongemakken leiden tijdens een vrijpartij. Deze kriebelige of stekelige haartjes kunnen voor irritatie rondom het vrouwelijke geslachtsdeel zorgen. Getrimde haartjes zijn daarentegen een stuk zachter, waardoor een vrouw jouw haartjes, overdreven gezegd, zal ervaren als een zijden zacht kussentje.

Reageer op artikel:
Waarom het trimmen van ballen steeds populairder is
Sluiten