Er vallen rake klappen in de trailer van Treadstone de spin-off van de Bourne-serie

redactie 15 Aug 2019 Entertainment

Een jaar geleden kocht USA Network geen pilotaflevering, maar direct een héél seizoen van Treadstone. Het is een spin-off van de Jason Bourne-serie. De zender lijkt volledig geloof te hebben in de serie en als je de trailer bekijkt dan snap je misschien wel waarom. De trailer zit vol met flitsen van actiescènes in Londen, Parijs en Budapest.

In de hoofdrol van Treadstone zien we deze keer niet Matt Damon (Jason Bourne) terug, maar Jeremy Irvine en Brian J. Smith. Jeremey kan je kennen van War Horse en Fallen en Brian van The Passing Season. Samen met de Zuid-Koreaanse actrice Han Hyo-Joo vormen de mannen een drietal Treadstone-agenten. Jason Bourne is zelf nergens te zien, maar het gemis lijkt gecompenseerd te worden door veel vuistgevechten, stunts en achtervolgingen.

Treadstone slaat op een CIA Black Ops-programma dat bekend staat onder de naam Operation Treadstone. Het is een geheim programma dat gebruik maakt van gedragsaanpassingen waardoor agenten worden gehersenspoeld tot moordenaars met bovenmenselijke krachten. In het eerste seizoen zien we deze agenten wakker worden met deze krachten, zonder dat ze zich ook maar iets herinneren van hun trainingen. Levensgevaarlijk dus.

De serie komt in oktober uit op USA Network. Welke zender de serie in Nederland gaat draaien is vooralsnog niet duidelijk. Check hieronder in ieder geval alvast de trailer:

Reageer op artikel:
Er vallen rake klappen in de trailer van Treadstone de spin-off van de Bourne-serie
Sluiten